Hoofdstuk 8

5.6K 230 16
                                    

POV Denise

Ik zie de grote ogen van Niall naar mijn mobiel scherm kijken. Eerlijk gezegd was ik even verbaasd als hem, ik kende maar 1 Megan. En die is dood..

Ik pak mijn mobiel vast met trillende handen. Ik neem op. Ik zette hem op luidspreker. "Hallo," Stamel ik. Ik hoorde aan de andere kant gesnik en later een brullende stem.

Meteen werd er opgehangen en ik keek Niall raar aan. Ik was sprakeloos.. Wie was diegene die me belde? Van wie kwam dat gesnik? Ik legte mijn mobiel weer op mijn bed. Dit regel ik zo wel..

Eerst wil ik het antwoord van Niall weten. Ik kijk weer in de ogen van Niall en gaf een teken dat hij antwoord moest geven op mijn vraag. "Als je écht op hem bent.. Mag ik jullie liefde niet verbieden. Maar weet dat jullie over 7 weken elkaar niet meer zien.. Denk er echt over na Denise.." Ik knikte en er kwam een glimlach op mijn gezicht.

"Thanks Nialler." Zeg ik en druk een kusje op zijn wang. Nu nog uit vinden of ik echt voor Zayn ga.

POV Secret

Het is gelukt. Ik heb Denise gebelt en ze nam op. Ik zou langzaam weer komen. Totdat ze het zelf doorheeft. Ik begin te lachen en kijk naar mijn mobiel. Ik klikte op haar naam.

"Hallo Denise, weet je al wie ik ben? Heb je mij nog als contact? Zowel, ben ik wel Megan? Of ben ik een andere bekende.. Je zou langzaam tekens krijgen, succes."

Ik verstuur het bericht en grijns. Meteen hoor ik mijn mobiel een geluid maken.

'Megan? Ben jij dat? Geef asjeblieft antwoord. Je bent toch dood? Ik mis je, ik heb je nodig harder dan ooit xx D.'

Ik twijfel geen moment en typ mijn bericht.

'Ik zeg niks lieve Denise. Maar je komt er pas achter wie ik ben als je je ware hebt gevonden. Zo niet, dan zou je nooit weten wie ik echt ben. Je hebt het Niall vertelt. Mijn eerste hint is : love comes from both sides, you can not force yourself to be with him in love. '

Ik krijg geen sms'jes meer terug en leg mijn mobiel weg.

POV Denise

Ik kijk verbijsterend naar mijn iPhone. ''Wie is dit?'' Vraag ik aan mezelf. Hoe wist hij/zij dat ik het aan Niall heb vertelt. Wat bedoelt diegene met de zin: 'love comes from both sides, you can not force yourself to be with him in love.' Ik zie weer een smsje binnen komen.

Morgen afspreken bij het parkje? x Jake

Ik glimlach bij het smsje, ook al had ik misschien gevoelens voor Zayn. Nogsteeds was Jake mijn vriendje en had ik nogsteeds gevoelens voor hem.

Is goed, ik ben er rond 13:00, xxx Denise

Antwoord ik en glimlach. Meteen krijg ik weer een smsje binnen.

'You have to be sure that you make the good choices'

Ik schrik van het smsje, ik verander 'Megan' naar 'Secret', ik wist gewoon niet wie dit was.. Ik hoopte ook maar dat ik goeie keuzes maakte. Ging het om dat smsje van Jake en mij? Ik kijk uit het raam of er iemand staat die me bespioneert ofzo. Als ik om de hoek kijk zie ik net iemand wegrennen.. Ik bijt op me lip. Dit klopt niet..

You've always hated meWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu