Hoofdstuk 29

4.2K 244 20
                                    

POV Zayn

Ik kijk naar het perfecte handschrift en glimlach. Een traan rolt over mijn wang. Dit is het liefste wat iemand ooit voor mij heeft gedaan. Ik pak mijn mobiel erbij en maak er een foto van en zet hem op twitter. Snel typ ik er bij :

@DeniseHoran is the most wonderfull girl in the world, she is my everything. I love you.

Meteen komen er haat. Maar ook veel lieve berichten. Mensen die ons gelukkig wensen. Daar houd ik van. Dat zijn echte directioners.

------

POV Denise

Niall is net weg en het huilen is opnieuw begonnen. Ik kijk naar mijn armen. Plus 2 krassen.. Dan voel ik mijn mobiel trillen. Een twitter vermelding. Ik klik er nieuwschierig op. Normaal kijk ik nooit naar vermeldingen omdat er heel veel haat bij zit. Maar er komt alleen linksboven mijn mobiel een vermeldingsteken te staan als iemand die ik volg, me linkt. Ik volg helaas geen fans, maar wel mensen die ik echt ken. Als ik zie dat Zayn mij heeft getweet word ik bang. Heeft hij nu al gezegd dat hij niks met me te maken wilt hebben? Ik klik op de vermeldingsknop en zie zijn vermelding al. 

'@DeniseHoran is the most wonderfull girl in the world, she is my everything. I love you.' 

Ik staar naar mijn beeldscherm. Fantaseer ik me nou weer? Ik zie dat er een foto erbij staat en kijk er ongelovelijk naar. Mijn schets. Mijn tekst.. Zayn heeft hem gelezen. Ik zie dat zijn tweet 61.532 retweets heeft en 65.239 favo's heeft. Ik besluit hem zelf te citeren. 

@zaynmalik: '@DeniseHoran is the most wonderfull girl in the world, she is my everything. I love you. // I always love you, you are my best friend!'

POV Zayn

Als beste vrienden dus. Ik hield niet van Denise als vrienden. Ik hield van haar, mijn grote liefde. Heeft dit te maken met het meisje dat haar dreigde? Wat als het meisje haar weer opnieuw zou opzoeken? Ik zou Denise nooit kwijt willen. Het meisje heeft een pistool. Ik riskeer mijn leven voor Denise. Als Denise word vermoord, ga ik met haar mee. Ze is gewoon te speciaal voor mij. Was het maar gewoon mijn vriendin, zonder dat we problemen hadden. 

-----------

25 votes, 9 comments.

You've always hated meWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu