Hoofdstuk 9

5.6K 254 19
                                    

POV Zayn

Denise is net terug van haar afspraakje met Jake en begin net te vertellen hoe leuk het wel niet was. Ik voel een steek van jaloezie.

Denise is de enige die me de echte liefde kan bewijzen. Maar dat kan niet.. Jake zou haar nooit laten vallen. Ze worden oud, gaan trouwen en krijgen kinderen.

Ik bijt op mijn lip bij deze gedachte. Denise word onderbroken door een sms geluidje. Iedereen kijkt op zijn mobiel om te kijken of het hun mobiel is die een sms binnen kreeg.

Als we Denise aankijken staart ze naar het scherm. Niall zit naast haar en kijkt mee op haar scherm. ''Shit Denise, heb je vaker smsjes ervan?'' Vraagt Niall geschrokken. ''Sinds dat gesprek op mijn kamer wel ja..'' Ik volg het even niet meer. Welk gesprek? Welke smsjes?

''Jongens wat is er aan de hand?'' Vraag ik. "Ik heb dus een soort van stalker die dus weet waar ik mee bezig ben. Dus ik heb zo net een smsje gekregen met dit:

Mensen liegen over hun gevoelens, dat zou een slim meisje als jij toch wel begrijpen?

Ik weet dus echt niet over wie dit ging. Maar als het over mij ging, de gevoelens voor Denise zijn echt.. De vlinders in mijn buik zijn echt..

''Misschien moet je vragen over wie hij of zij het over heeft..'' Begint Louis dan die sprakeloos was. ''Ik denk dan niet dat die stalker dat ineens gaat zeggen..'' Antwoord Denise daar op.

Ik knik. ''Je kunt het proberen?'' Stelt Harry voor. Denise haalt haar schouders op en begint te typen. Als Denise klaar is met verzenden is iedereen nieuwsgierig wat ze heeft gestuurd.

Ik weet niet over wie je het hebt, ik ken jou denk ik nog geen eens. Als je me wilt irriteren is het je gelukt, wil je me nu met rust laten of zeggen over wie je het hebt?

Ik hoor de irritatie in haar stem. ''Oh ik heb een smsje van hem/haar.'' Zegt ze na 1 minuut en grijpt naar haar mobiel.

''Denk na over wie ik het zou kunnen hebben, diegene die het dichts bij je hart is kan je alleen maar vertrouwen. Misschien weet een van je vrienden er meer over. Maar jij kent me goed, dat weet ik zeker.'' Leest ze voor. Dus Jake mag alles wel weten..

POV Denise

Bedoelde hij/zij nou Jake? Jake is dierbaar voor mij, ja dat klopt. Maar zat hij ook het dichts bij mijn hart?

Niall is mijn broer, ik zou hem voor geen goud willen inruilen. Maar de rest van One Direction is ook dierbaar voor me, ook Zayn.

Ik haat het om met mijn gevoelens te worstelen. Zayn ken ik nog niet echt heel goed. Ik weet wel hoe hij is, maar ik wist niet veel van hem. Maar toch als ik aan hem denk voel ik een kriebel door mijn buik. Als ik naar hem kijk moet ik oppassen dat ik niet blijf staren.

Ik voel gewoon dat ik vreemd ga tegen over Jake. Ik durf Jake ook niet te vertellen dat ik gevoelens heb voor Zayn. Hij zou compleet flippen, net als bij zijn ex- vriendin.

''Ik ga maar slapen, trusten.'' Vervolgens loop ik naar boven. Ik hoor dat iemand achter me op de trap lopen.

''Denise?'' Ik sta stil en kijk naar wie me roept. Het is Zayn en ik kijk hem vragend aan. Als ik tegen over hem sta doet hij zijn mond open.

''Ik hou van je.'' Zegt hij verlegen, ik kijk hem aan. ''Ik ook van jou..'' Zeg ik zacht en begin te blozen. Ik voel de warme lippen op mijn lippen en hij legt zijn handen op mijn heupen. Ik begin tegen zijn lippen te lachen. Ineens komt er een stem in mijn hoofd.

DENISE STOP JE KRIJGT SPIJT

DENISE KAP NOU IS

DENISE WIL JE PROBLEMEN MET JAKE OFZO

Ik negeer het stemmetje, ik geniet van het moment dat ik zo sta met Zayn. Als we ons terug trekken kijk ik hem in zijn ogen aan. Dit is het, ik wil niet worstelen met mijn gevoelens. Ik wil Jake helemaal niet, ik wil Zayn. Vandaag, morgen en voor altijd..

You've always hated meWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu