SPEC RÉSZ - Tom

76 8 1
                                    

Eleinte magam sem értettem, hogy a tervünket miért is keresztezhetné egy 16 éves emberlány. Mi lehet vajon olyan különleges benne, főleg úgy hogy még csak nem is hívő?! Egyszerűen nem állt össze a kép, csak később (bár akkor is csak részben), amikor végre sikerült egy jelre bukkannom: Megláttam mellette Josh-t. Igen, ez az idei év első fociedzésén történt a gimnáziumban...
Miután játszottam egy kicsit Josh reflexeivel, végre valahára megkaptam a feladatot amire vártam, bár az meg már végképp nem volt világos, miért: Távol kellett tartanom Adrian-t a lánytól. Ez azért volt értelmetlen számomra, mivel Adrian démon, és történetesen tudtam, hogy az akķori feladata pont az volt, hogy a csajt tönkretegye.
Minél több idő telt el, annál jobban vártam, hogy csinálhassam a következő feladatomat, hogy kiderüljenek végre a részletek és teljes egészében láthassam a terv célját, így hát vártam és vártam. 2 hónappal később ismét bevethettem magamat Adrian ellen, de aztán újabb eseménytelen hónapot kellett tétlenül ücsörögnöm, amikor mint megváltásként, Josh belépett a termünkbe. Bukott volt. És szellemi szemeimmel megláttam benne Pusztítót. Később Pusztító feladatot is adott: Meg kell ölni a lányt. Erre vártam! Így hát megbíztam egy félelem démont, hogy legyen az előfutárom, én pedig írtam egy szép levelet is. Mondhatnám, hogy Josh és Adrian megjelenése keresztülhúzták a számításaimat, de ez nem igaz. Számítottam rá, sőt akartam, hogy megmentsék Lizzie-t. Tudtam, hogy keresni kezdenek majd, mint Félelem baálját és  nem is kérettem magam. Azt akartam, hogy megtaláljanak, így lelepleztem a kilétemet. Attól a perctől kezdve, hogy Adrian rájött, ki vagyok (egy kis unszolás után), elkezdhettem a végcél megvalósítását. Az első lépés: Becsalogatni őket egy fájdalmas emlék helyszínére, hogy egymás ellen fordíthassam őket. Egy valamivel viszont nem számoltam: azzal, hogy esetleg Lizzie is velük lesz. Ez pedig veszélyeztette a terv megvalósítását, mégpedig azt, hogy Pusztító ismét életre kelhessen.

Choice-2Where stories live. Discover now