Timpul

144 11 3
                                    

Sakura Pov

- Bate de 2 ori din palme si in acelasi timp gandestete intens la timp... gandestete ca vrei sa il repornesti.. gandestete ca vrei sa iti fie mai bine... adica gandestete ca vrei sa functioneze normal timpul... spune neuitandu-se la mine.

Bun, fac in modul spuselor lui Otaku si dupa s-a intamplat.... totul, ceasul, tata, Itachi, Mikoto, Sasuke, totul a inceput sa prinda viata. Au inceput sa se miste. Si ma uit vesela la toti, care habar nu aveau ce s-a intamplat. Mikoto se uita speriata la mine, pentru simplu fapt ca nu stia cum m-am miscat asa de repede dintr-un loc in altul. Itachi care se uita speriat la tata pentru simplu motiv ca l-a prins de gat. Otaku se uita plictisit la Itachi. Sasuke cand m-a vazut langa el, m-a luat in brate si ma strangea la pieptul lui, iar tata... ei bine tata mi-a facut mie cu ochiul si dupa s-a intors la trebuile lui adica acelea de a il casapi pe idiotul de Itachi. Cand Mikoto ma vede in bratele lui Sasuke, ma i-a de par si ma trage din bratele lui si lui Sasuke ii da mare palma de i-a intos capul la 90 de grade si i-a inrosit si falca. Da' ce ma stii pe mine ca sunt eu fata cuminte? Nuu... cum am vazut ca sunt jos la pamant si ca nu mai am niciun pic de scapare, m-am uitat la Sasuke... si am vazut acel licar de ura pentru mama lui. Pe cat de mult o iubeste pe atat de mult o uraste. Nu am ezitat o clipa. De cum s-a intors cu fata la Sasuke, am atacat. Adica pe bune cine ar fi atat de idiot incat sa rateze o ocazie ca asta. Am placat-o de la mijloc si a cam trosnit spatele ei putin... Cam mult, dupa care ea fiind "mare razboinica" de, daca ii dadeai un cap in gura lesina 30 de ani si poti sa ii faci ce vrei in acest timp, a incercat sa se ridice si sa ma pocneasca. In schimb si-a primit un picior in burta de la Otaku, care pana in momentul acela a a incercat sa isi tina in frau demonul. Stiu ca el este un demon, dar pe bune, este o bucatica buna. Poate chiar ar merge sa il uit pe Sasuke si sa il inlocuoesc cu Otaku. Fata de Sasuke, Otaku nu m-a ranit niciodata, ba din contra m-a ascultat, protejat si alinat cand mi-a fost mai greu. Oare de ce tin atat de mult la prostovanul asta de brunet? Oricum noi nu vom fii impreuna, niciodata.

Ma uita la Sasuke dar cu coada ochiului ma uit din cand in cand si la Otaku. Merg si il iau iar in brate pe brunet, uitandu-ma incontinuare la Otaku cu coada ochiului. Il vedeam cum fierbe, cum ar vrea sa ii sfasie gatul lui Sasuke.

- "De ce el??? De ce nu ma putea alege pe mine? Cand am cunoscut-o, Sasuke nu era in peisaj, el nu era vizibil atat de des in capul ei... Deci... De ce?" spuse Otaku in gand.

- " Tii la ea, nu-i asa Otaku?" se baga si tata peste el.

- " Nu sefule, ea este printesa, trebuie sa o iubim si sa o slavim toti. Va ajunge regina iadului. Tu ai spus."

- " Stii bine ca nu la asta ma refeream. Spune-mi adevarul. Eu pot sa iti citesc sentimentele, dar nu vreau sa fac asta. Vorbeste tu. "
- " Da, sefule. O iubesc enorm de mult. As putea sa o apar toata viata, dar fara ca macar sa fie un rost. Ea il iubeste pe idiotul asta. Desi este un papa-lapte totusi... Il iubeste."

- "Si? Ce ai de gand sa faci in privinta asta? Vrei sa o lasi sa plece cu el? Sau o sa te lupti cu el pe viata si pe moarte?"

- "Pot sa il arunc de pe pod?"

- "Moarte usoara. Altceva ce ideei mai ai? "

- "Sa bag frica in el si sa il chinui si urmaresc pana la sfarsitul zilelor, care nu vor fii prea departe daca mai pune mana pe ea o data?"

- "Prea de durata. Altceva."

- "Sa ma joc cu mintea lui si sa il fac sa inebuneasca pana cand o sa isi scoata singur matele si o sa vrea sa se omoare?"

- "Intr-un final gadesti si tu ca un demon. Deci? Ce mai astepti? Da-i drumul."

Deja era totul prea clar. Pentru prima oara in viata mea ei s-au exprimat clar. Oare sa nu imi fii simtit tata prezenta? Sau este un joc de-a lui. Vrea sa vada cine pica in el... Daca este asa. Atunci hai sa ne jucam cat de mult putem cu acest dulau.

- Sasuke. Vreau sa mergem unde mai retras, ca sa vorbim. Ii spun pe un ton dulce si senzual spre final.

- Mergem unde iti pofteste tie inima. Raspunde el jucaus.

Sasuke ma i-a de mana si pornim spre usa din termopan ce era odata in balamale. Stiti ca Sasuke si cu Mikoto au intrat in camera urmarindu-l pe Otaku? Mda... Nu a fost o intrare prea frumoasa atunci cand au dat cu sutu' in usa. S-a rupt de la jumate. Zici ca a dat cu bazuka. In urma noastra, inca pe jos, era Mikoto, care urla din toti plamani sai sa nu plecam nicaieri si ca daca Sasuke iese pe acea usa, o sa il caute si o sa il omoare cu sange rece. Sincer o credeam in stare, dar nu credeam ca o sa isi ameninte propriul copil cu asa ceva. Pe bune acum... Dar eu de ce vorbesc?

Sasuke se opreste fix in tocul usi. Imi zambeste cald si se uita adanc in ochii mei. Doamne, ma pierd in acel abis al lui. Ochii lui negri ca pana corbului, ma incanta la fiecare privire si fiecare atingere a lui este un dar venit de la Dumnezeu. Imi da drumul la o mana si ma mangaie pe obraz. Ma pierd in atingerea lui dulce. Im mainile lui catifelate sunt un mic catelus ce ar vrea sa fie alintat si mangaiat si scarpinat dupa ureche, asta doar ca sa stie ca il iubesti si ca ii esti alaturi si mai ales ca ai atentie de oferit si pentru el.

- Te iubesc! Imi sopteste luandu-ma in brate. Te iubesc atat de mult incat Dumnezeu imi este martor, ca nu te-as lasa sa mori. Daca ai fii la ananghie, te-as ajuta. Daca ar fii sa fii inpuscata, as sarii in fata glontului pentru tine. M-as bate si cu toti lei si trigri din lume pentru Tine pentru ca tu esti tot ce am mai de pret pe lume. Spune in timp ce ma mangaie pe par si ma i-a in brate. Dar de data asta este doar intre mine si tine. Este lupta noastra. Si eu... Am sa castig.

Dupa aceste cuvinte, ma uit la el mirata si il Vad cum din maneca scoate un pistol de calibru 4. Frate unde l-ai tinut? La chilotii? Singurul lucru de care m-ai imi aduc aminte este faptul ca am auzit o impuscatura, am simtit ceva rece pe pielea mea, si pamantul de sub picioare mi-a fugit. A fost rapid, doar un Poc si aripile ce le aveam, s-au naruit pe loc.

I kill you. [SasuSaku]Where stories live. Discover now