Fratele geaman?

328 22 2
                                    

Sakura pov.

- Sakura lasa-ma sa ti-l prezint pe Norishima. El v-a fii noul tau sclav... imi spune eu mirandu-ma de aspectul acelui baiat.

Ma uitam la Norishima si nu imi venea sa cred cat de mult seamana cu mine. Adica este leit eu. Are un par rozaliu lungut prins la spate cu o clama, ochii sunt verzi frumos si forma fetei este la fel ca a mea. Este la fel ca mine. Ma uit la Otaku care era uimit si se uita la tata cu o privire urata. M-am concentrat pe Otaku si am simtit ca el vorbea cu tata mintal.

- Crezi ca sunt pregatiti sa afle? Sakura ar urla si te-ar distruge. spune Otaku.

Asteptam raspunsul tatalui meu dar acesta nu mai venea inapoi. Am asteptat cateva secunde dupa care ma uit la diavol si vad ca se uita amuzat la mine. Il intreb de ce se uita asa si el da doar din umeri dupa care se intoarce la Norishima si il imbratiseaza.

- Stii Otaku, Sakura nu cred ca ar reactiona rau, din potriva, cred ca s-ar bucura sa afle. spune desprinzandu-se din imbratisare.

- Ce sa aflu? spun eu auzindu-l si pe Norishima spunandu "Ce sa afle?" odata cu mine.

- Se pare ca nu sunteti atat de diferiti. Stii Sakura cred ca Otaku trebuie sa iti zica ceva despre toata chestia asta. spune diavolul incercand sa plece dar arunc un cutit in peretele care acum nu mai era, auzind un tipat dupa cateva secunde. Ce rea esti Sakura, ala era bufonul meu. spune plangandu-se.

- Eu cred ca ar trebui ca tu sa imi spui ce se intampla. Faza cu mama am aflat-o insa faza cu el nu vreau sa o aflu de la altcineva. Vreau sa o aflu de la tine ca persoanele normale. spun nervoasa.

- Faza cu mama? Ai o mama? ma intreaba Norishima.

- Am avut, acum multii ani, dar a murit din cauza tatalui meu vitreg. spun aducandu-mi aminte de mama. Acum... drace, spune-mi tu.

El se uita ciudat la mine apoi se uita la Otaku cerandui ajutorul mital. Otaku a dat din umeri si nu a spus nimic. Se uita din nou la mine si ofteaza adanc ca si cand ar avea o povara pe cap.

- El este fratele tau geaman. spune acesta.

- Poftim!?!?!? urlu si eu si Norishima deodata.

- Mama ta a purtat in pantece doi bebelusi. Pe tine si pe Norishima Ren. Insa eu l-am luat pe Norishima si l-am crescut cum am putut. Pe urma, dupa ce l-am furat, i l-am dat lui Otaku sa il duca in iad, acesta asa a facut. Eu a trebuit sa raman si sa ii fac sa creada ca mama ta a avut doar un copil. De asta era mama ta asa de credincioasa, deoarece voia sa isi rupa bariera amintirilor creata de mine. Insa a reusit asta doar cand a murit si atunci m-a urat enorm. De asta nu a vrut sa vina cu mine si sa fie regina iadului. Tie ti-am zis doar o parte din poveste, Sakura, insa lui Norishima nu i-am zis nimic. I-am spus doar ca mama lui ne-a parasit la nasterea lui si ca a plecat cu altcineva.spune acesta uitandu-se la mine.

- Cum ai putut sa il minti? Adica este copilul tau. Sange din sangele tau si tu l-ai crestut. Ti-a fost bine sa il vezi in halul in care presupun eu ca era? spun nervoasa.

- Sakura, intelege ca daca stia ca mama lui era in viata voia sa vina si sa o intrebe tot felul de cacaturi pe care trebuia sa le afle la un moment dat. Acesta este momentul. Si da, el a crescut cu chestia asta ca l-a parasit ma-sa si da stiu ca a durut Norishima, insa am facut totul pentru binele tau si am adorat felul in care te antrenai doar ca sa arati ce poti, doar ca sa te duci intr-o zi la ea si sa ii demonstrezi ce a parasit. Ma poti ierta pentru ca te-am instruit doar pentru lupta si mai ales doar pentru rau? spune Diavolul in fata lui Norishima.

- Tata.... dute dracu' . spune Norishima scuipand venind odata cu cuvintele astea.

- Nu a fost bine ce ai facut drace... El avea dreptul sa stie cine ii sunt parintii si mai ales unde sunt. Avea dreptul sa stie tot adevarul... El trebuia sa afle primul nu eu... Apropo cine a iesit primul? spun eu curioasa si totusi cu o privire rece pe fata.

- Pffff.... eu am fist mintit si crestut in iaf si in ultimul hal si tu te gandesti la cine a iesit primul? incepe Norishima pufnind dispretuitor.

- Hai dute dracu ca si tu vrei sa afli, nu mai face atat pe victima, treci peste.... Mai ai putin si o sa incepi sa plangi ca un bebelus dupa laptele matern... Huo...ii spun rautacios.

- Daca ai fi trait cu tata in iad nu ai mai fi zis asta, insa tu ai stat cu ma-ta si ai avut tot ce ti-ai dorit si ce a vrut pizda ta cu ea, nu ai plans nu ai batut si nici macar nu ai suferit. Doar te-ai futut! urla el la mine.

Cand am auzit toate cuvintele alea, mi-a cazut fata. Eram langa el, fata-n fata cu el la o distanta destul de mare. Am facut un pas urias spre el si am vrut sa ii dau pumn in gura insa imi prinde pumnul asa ca am disparut si i-am dat un sut in cap de l-am bagat in perete. Otaku a vrut sa se bage insa cand a vazut cat de nervoasa sunt s-a dat un pas in spate. Peretele era destul de departe insa el a facut ditamai gaura in el. M-am indreptat spre el si l-am vazut stand in fund pe jos cu picioarele intinsa si cu sange pe fata el curgand din cap, nas, gura si arcada. Si-a ridicat privirea fiind uimit de ceea ce tocmai am facut. Se uita la diavol si la Otaku si nu ii venea sa creada ca ei stateau acolo si ca nu se bagau si mai ales l-a uimit faptul ca Otaku s-a dat in spate, el care era primul la bataie. Ma aplec spre el si isi readuce privirea uimita spre mine.

- Nici macar nu ma cunosti. Nu stii cum am trait, ce am patit si mai ales ce trecut am. Esti doar o pizda in ochii mei care ii este teama de orice. Crede-ma ai trait perfect langa tata, fata de mine. Ai de ales. Te duci inapoi sau ramai aici cu mine si ma asculti, insa nu ai dreptul sa vorbestii despre mine sau mama in felul asta. Ai inteles?? scuip cuvintele pline cu venin. Drace... nu crezi ca este cam mult? spun ridocandu-ma si intorcandu-ma cu spatele la fratiorul meu scump si idiot. Am un tata adevarat, unul vitrec care vrea sa ma ucida, o mama moarta si mai ales un frate jegos... Cum crezi ca ma voi descurca? spun amuzata.

- Sakura, Ren... Iartati-ma...spune lasand capul in jos nemaiavand cuvinte...

AMUZANT!!!

I kill you. [SasuSaku]Where stories live. Discover now