S-a intors?

368 26 1
                                    

Naruto pov.

Este dimineata devreme, iar razele idiotului de soare ma trezesc deparca mi-ar fi dat palme peste fata ca sa ma ridic naibi de acolo. Fac intocmai si ma ridic lenes din pat si ma indrept spre baie pentru a imi face siesta de dimineata. Este ora 7:30. Ce om sanatos la cap se trezeste la ore ca astea. Va spun eu... Un nebun cu o viata sociala de cacat... La fel ca mine. Dupa ce ies din baie ma duc la dulap, de unde imi iau un tricou alb si un hanorac gri plus niste pantaloni negri de trening. Ma duc pana la bucatarie pentru a imi lua ceva de mancare. Acolo ii vad pe mama si pe tata pregatiti de plecare. Ma intreb unde?

Mama este o femeie in jur de 35-36 de ani, cu parul rosu aprins ca focul si cu ochii la fel de rosii. Brr... parca ar fii diavolul insusi. Este o femeie agresiva, protectoare, draguta si dulce, dar cam infricosatoare si este cam scunda. Are cam 1,65 - 1,70. Mie mi se pare scunda insa este destul de inalta fata de alte femeii la varsta ei. Tata este un barbat inalt de vrei 1,86 m inaltime, cu parul blond ca spicele de grau la fel ca al meu si ochii albastrii ca cerul senin, la fel ca mine. Eu fizic seman cu tata insa psihic sunt mama intreaga. Sunt agresiv cand trebuie, dulce cu cine merita, dragut cu toata lumea, protector cu cei pe care ii iubesc, infiorator cand chiar este necesar si nebun cu prietenii mei si asta ar cam fii mereu. Zi de zi.

- Dragule, azi eu si tatal tau trebuie sa mergem sa rezolvam niste probleme cu cei din banda alba, te rog sa iti faci curat in camera si sa duci gunoiul, sa stergi praful si sa uzi floriile. o aud pe mama ca imi da oridine. Te rog sa termini pana ne intoarcem noi acasa. spune luandu-si haina si geanta din cuier.

Ma uitam plictisit la ea si fata ei sau persoana ei chiar crede ca eu ca si baiat o sa fac chestiile astea de femeie maritata? Adica pe bune acum, sunt fisu, nu barbatasu. Lu tata ii da ordine mereu si el o asculta ca un catelus cuminte, niciodata nu l-am inteles. Adica crede-am ca el este barbatul in casa nu mama. Oricum cu mine nu merge. Este mai greu sa ma convinga...

- Chiar trebuie? Adica am chestii mult mai bune de facut. ii spun plictisit.

- Ce ai zis? Dupa cate am dacut pentru tine ca sa ai tot ce iti doresti? Dupa ce ca te-am tinut in burta mea 9 lunii si am suportat durerile nasterii si mi-am distrus corpul pentru a te aduce pe lume. spune ea aproape plangand. Dupa ce ca am facut tot pentru tine? Ti-am dat sa mananci m-am spetit pentru tine ca sa ai tot... tu asa imi multumesti? Esti un... un... nu termina propozitia ca incepe sa planga in hohote.

Ma uit la ea cu aceiasi privire si pe urma ma uit la tata care ma omora din priviri. Parca imi spunea sa fac ceea ce mi-a cerut mama ca sa nu ma distruga el pe viata. Sau imi spunea ca daca nu o linistesc pe mama acum pot sa imi iau adio de la masina promisa de ziua mea. Mda trebuia sa o linistesc cumca altfel ma omora tata. Altfel ma strangea de gat. Altfel ma omora si ma tortura o viata intreaga. Incerc sa o strig dar urla un hohot si mai mare ca sa nu ma lase sa vorbesc. Ok trebuia sa o linistesc. Nu pot sa cred ca o sa fac treaba asta...

- Bine gata... fac tot ce vrei, numai nu mai plange. ii spun incercand sa o calmez. Stiam ca tata o sa ma omoare daca nu se opreste acum.

- Ok dragule, spune razand ca si cand nu s-ar fi intamplat nimic. Pe la 2 ne intoarcem. Oricum ai timp sa faci tot ce te-am rugat. ma asigura ea.

- Bine. Apropo, nu cred ca voi fii acasa cand va veti intoarce asa ca sa nu va ingrijorati. O sa ies cu Sasuke. Ii anunt eu.

- Bine dragule. Te iubim. Ne vedem diseara. Apropo, clatitele sunt pentru tine poti sa le mananci pe toate. ma anunta ea iesind pe usa.

Dupa ce au plecat ei, mi-am luat clatitele si m-am dus in living unde m-am trantit pe canapea si am deschis plasa pe un film super tare cu Van Diesel... Mdea cu tehnologua din ziua de azi iti trebuie doar o plasma si un Wifi ca sa vezi ce film doresti... m-am uitat la " Ultimul ucigas de vrajitoare" prea frumos este filmul. Dupa ce mi-am terminat pranzul am inceput treaba prin casa uitandu-ma inca la film. Stergeam praful si cand el se lupta cu cate o vrajitoare eu urlam si tipam de uluire pentru miscarile lui. Prea smecher este Van Diesel. Am dus gunoiul in fuga si am revenit la film. Pe urma am inceput sa ud floriile uitandu-ma inca la film. Deodata telefonul meu a inceput sa cante. Ma suna Sasuke. Ma uit la ceas si vad ca este 9. Ce naiba? Trebuia sa ne vedem la 1. Ce o fii patit? Raspund la telefon si astept sa imi zica el ceva. Noi asa facem deoarece prostului de Sasuke i se mai fura telefonul si cer rascumparare pentru el. Mdea ca prostii. Ii aud glasul lui Sasuke, era speriat si bucuros, era parca amagit si tot in acelasi timp era mirat. Oare ce o fi patit? Rasufla greu... Poate ii este rau... Sau poate este ranit... Ascult mai atent ce este in jurul lui. Aud motorul masini... Este intr-o masina... Dar de ce este asa de speriat. Glasul pe care l-am auzit mai devreme era a lui Sasuke pronuntandu-mi numele. A zis doar "Naruto" si atat...Il intreb ce a patit ce s-a intamplat si el mi-a spus doar doua cuvinte mari si late pe care le-am inteles mai bine ca orice...Le-a spus soptit insa eu l-am auzit... Stiam ca asta este un cosmar si ca nu ma voi trezi la realitate prea curand... Stiam ca o sa fiu mort si uite ca ziua mortii mele se apropie incet incet de mine... Acum pot sa vad ziua aia prea bine... El... el a pronuntat cuvintele desi voiam sa nu o faca vreodata... voiam sa manance pamant nu eu... Stiam... avea dreptate... si uite ca acum este adevarat...

- S-a intors... sopteste.

I kill you. [SasuSaku]Where stories live. Discover now