Accepti sau ma pierzi?

323 20 1
                                    

Sakura pov.

- Sakura, Ren... Iartati-ma...spune lasand capul in jos nemaiavand cuvinte...

AMUZANT!!!

-Lasa tata... spun uitandu-ma la Norishima...daca baietelul tatei v-a alege sa ramana cu sorsa atunci o sa il dau eu pe brazda insa, daca nu o va alege, poti sa te duci sa te speli cu el pe cap. spun apropiindu-ma de Ren. Deci copilandrule... ce alegi? Ramai si devii puternic sau pleci si o sa te fut in gura... Alege...spun uitandu-ma urat la el.

- Cum o sa devin puternic cu un om prost? spune el reusind sa ma enerveze.

Copilasul asta este atat de enervant incat cred ca daca o sa ramana aici o sa trebuiasca sa ne schimbam casa... zi de zi... Cand aud ce poate sa scoata pe gura jegosul de frate al meu, il prind brutal de gulerul haine pe care o purta si incep sa tip. Da stau prost cu nervi... ati ghicit si ce?

- Asculta aici fratelo, daca mai scoti un singur cuvant jegos despre mine sau mama o sa te omor de fata cu tactu, oricum esti un cacacios ce vrea atentie. Ce? Ti-a dat diavolul prea multa atentie? Prea multa iubire? Data viitoare masoarati cuvintele altfel o sa iti planga persoanele dragi la cruce... persoane dragi... nici macar nu ai vreo persoana draga infectule. tip aceste cuvinte dupa care ii dau drumul la guler si il vad cum cade in fund uimit si nervos in acelasi timp.

Ma uitam la diavol, el era placut surprins de ceea ce i-am facut. Cred ca mi l-a adus mie ca sa il pun cu botu pe labe. Dar de ce nu el? Ce nu il lasa inima sa de-a in el? Al dracu tata... Nu poate sa isi educe copilul si mi-l aduce mie. Lasa ca il duc eu pana la bun sfarsit cu educatul. In maxim o luna este cu botu' pe labe si in vreo doua sau trei va fi si cu trupul tot la ta-su.... sa ma lase in pace ca eu nu cresc odrasle needucate. El cand este in fata mea tace si nimic mai mult. Daca eu vorbesc el asculta si daca eu il intreb ceva abea atunci are dreptul sa vorbeasca, deoarece, bineinteles, il acord eu. Ma uitam la diavol si il vedeam cum pleaca prin gaura prin care a venit. O sa ii trebuiasca alt servitor. Oricum inainte sa plece i-am zis de Sasuke si a acceptat, ce tatic bun am si retardatul de fratimiu isi bate joc de el in halul asta, eu l-am fi castrat pe copilasul asta.

Dupa ce tati a plecat din incapere, ma asez comod pe canapea si langa mine apare tigrul meu alb care se aseaza langa mine si incepe sa se pisiceasca ca un copilas mic dornic de multa afectiune. Incep a il mangaia pe blana lui aia cu dungi negre si il vad cum isi pune capul mare in poala mea stand asa ceva timp. Cat il mangaiam, ma gandeam la cate pot face sa imi fie bine si vine un mucos ca sa imi distruga tot, ma gandeam la lucrurile care odinioara erau frumoase, la vremurile cand tatal care m-a crescut era singurul meu tata adevarat si care nu voia sa ma omoare cu sange rece ba din contra ma iubea si nu lasa loc de nicio prejudecata in favoarea banilor, la vremurile cand mama traia si se bucura de viata alaturi de mine, alaturi de copilul ei si se juca, vremea cand eram singura la parinti si nimeni nu trebuia sa lupte sau sa se omoare, vremurile alea au trecut demult acum lucrurile sunt schimbate, eu sunt schimbata si la fel si tata si la fel si oameni din jurul meu. Acum privesc lucrurile altfel. Acum gandesc altfel. Sunt mai deschisa la idei si mult mai sociala, incerc sa fiu pe cat posibil normala chiar daca eu sunt rece si indiferenta cu toata lumea totusi ei trebuie sa inteleaga ca eu nu am trait viata lor nici macar 10 ani iar ei si in prezent o traiesc si unii isi bat joc de absolut tot. Cu toate gandurile astea nu imi dau seama ca o lacrima mi se prelinge pe obraz si partea mai grava e ca nu imi dau seama ca a revenit o anumita persoana care doar in cateva zile a devenit o persoana importanta.

- Nu trebuie sa plangi, Sakura. se uita Otaku la mine stergandu-mi lacrima de pe obraz si sarutandu-ma usor pe frunte dupa care incepe sa imi mangaie tigrul. Pana si tigrul simte ca ai nevoie de afectiune. spune el zambindu-mi delicat.

- Nu stiam ca ai revenit atat de repede. ii spun uitandu-ma la tigrul meu blanos .

- Mda...Fratitu este cam jegos si a devenit si mai rau de cand l-ai facut de ras in fata lu ta-su. El se cam dadea mare smecer in fata diavolului si spunea ca nimeni nu il poate bate si diavolul te-a laudat pe tine si nu ia picat bine ca a inceput sa v.orbeasca diavo.lul. de tine si nu de el si a inceput sa urle ca o .pizd.a in caldurii, daca il vedeai te pisai pe tine de ras si mai nou si acum pe hol a inceput sa spuna ca el nu are degand sa stea cat vrea ta-su sa il tina in militarie spune el sau tu sa il antrenezi. ca el intr-o saptamana vrea sa te distruga si tot f.elul de cacaturi de genul asta care m-au plictisit si mi-a.u deschis ochii spre ce fel de persoana este el cu adevarat si asta inseamna ca este un laudaros si jumatate. incepe sa imi povesteasca el cu un zambet tembel pe fata facandu-ma sa zambesc si eu la randul meu.

Ma uit putin la el si imi scot din buzunarul pantalonilor de trening pachetul de tigari Dunhill negru si bricheta cu playboy in forma de iepuras si imi scot 'fara probleme o tigara si o aprind dupa care ii indrept pachetul si lui Otaku care face acelasi lucru. Singurul lucru care nu il stie acest dobitoc e langa mine este ca nu sunt originalele tigari dunhill ci ca sunt schimbate putin in gen ca au si putin drog in ele si ca nu sunt doar tutun. Da pachetele mi le aduce Sasori care se ocupa cu asa ceva deci pe mine ma doare la basca. Eu doar ii scpun cat gramaj sa puna si el le face. Astea din pachetul meu au 0,5 g una deci nu au mult poate sa le fumeze si pizda de sus care sta in camera si asteapta antrenamentul de maine. Stam asa vreo cateva secunde si dupa ce aud pasi pe scari. Eu si Otaku ne intoarcem la scari doar ca sa il vedem pe Ren care incepe sa se planga ca ii este foame si ca nu are nimic de mancare. Ma uit la Otaku si ne bufneste rasul dupa care ii spun sa comande pizza, dar el nu stie numarul.

- Eh atunci mananca o p...

- Sakura, vorbeste frumos cu baiatul ca pe urma il sperii si chiar ca nu mai mananca. ma intrerupe Otaku cu cuvintele lui de cacat. Poftim pustiulica, i-a din cartea asta si comanda vreo 3 diavole.

Il vad pe Otaku cum ii da indicati lui si dupa se aseaza din nou pe canapea langa mine. Il vad si pe Ren uitandu-se la noi cum fumam si cum tragem din tigarile noastre cu pofta avand in vedere ca nu am mai fumat de aproape un an, cand am ajuns inapoi in sat m-am apucat din nou. A venit si baiatul cu pizza si dupa vreo 2 tigarii, Otaku il vedea pe saracul baiat ce livra pizza o pizda si voia sa il futa dar nu l-a lasat Ren ca eu radeam de cat de spart putea fi daca se simtea atras de baiatul de la pizza. Dupa ce am mancat am adormit toti pe canapea si eram ui peste altii doar ca de data asta eu eram intr-un colt si Otaku cu Ren se bateau pe o paturica de bebe, nici nu stiu de unde o am.

A doua zi a venit foarte repede si razele afurisitului de soare imi intepau ochii si imi futeau numai palme idioate ca sa ma pot trezi. Otaku era in picioare, cu doua canii de cafea in mana si parca ma astepta sa ma trezesc ca sa imi ofere un gust placut si care ma revigora foarte repede. Am stat amandoi pe canapea fara sa spunem o vorba vreo juma de ora dupa am indraznit eu sa il intreb cat este ceasul, era 7 jumate. Cand am auzit l-am luat la suturi pe Ren deoarece noi trebuia sa ne antrenam de vreo 2 ore si el doarme ca boul. Dupa vreo cateva suturi si cativa pumnii in cap se trezeste si idiotul si incepe sa ma injure de toti sfintii si de toti ranitii facandu-ma astfel sa il lovesc si facand astfel sa mai consumam niste apa si timp pentru sangele ce a trebuit sa il curat. Inainte sa iesim sa ne antrenam o bubuitura zdravana se aude in usa si un foc de arma in zare. Ceva este ciudat. Aud cum cineva urla de partea cealalta a usii:

- Iesi afara Sakura Haruno, esti arestata!!!! se auzeau tipetele unui barbat fumator.

I kill you. [SasuSaku]Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt