Bataia dintre Sakura si Otaku!

365 22 2
                                    

Hey mina, azi am facut doua capitole deoarece primul pe care l-am postat ju mi-a placut mie, insa acesta sper sa va placa si sper sa imi comentati cartea cu parerea voastra sincera. Va pupicesc :* :*
~~~~~~~~~~~~~~~~♡~~~~~~~~~~~~~~~

Sakura pov.

Dupa ce i-am dat de treaba lui Otaku, m-am dus sus in camera mea si am asteptat ca acei imbecili sa plece si ca Hinata sa vina cu haine noi. I-am auzit pe Naruto, Sasuke si pe Otaku cum ieseau din casa si cum au plecat. Se pare ca in fata casei noastre era Hinata cu Sasori care voiau sa intre insa au avut norocul sau ghinionul sa de-a peste acei doi imbecili. Hinata a ramas incremenita cand l-a vazut pe Naruto insa el nu a putut sa o vada deoarece era legat la ochii. Hinata a intrat val vartej in casa insa Sasori l-a ajutat pe Otaku sa ii duca de unde i-a luat. Hinata a urcat la mine in camera si mi-a adus ogramada de pungi pe care mi le-a lasat pe pat. Mi-a luat 6 perechi de blugi, 2 negri, 2 albastri unul taiat altul nu, 2 perechi negri cu tur si alte 2 perechi albastri cu tur, niste pantaloni negri cu tur, 2 perechi de colanti negri, mi-a luat 12 tricouri, 4 negre mai largute cu tot felul de semne pe ele, 4 de diferite culori cu buricul la vedere si cu diferite scrisuri pe ele si alte 4 maieuri, vreo 4 hanorace toate negre si cu fermoar, 3 perechi de adidasi si o pereche de tocuri frumose rau, plus niste lenjerie intima vreo 7 perechi. I-am multumit si mi-am luat un prosop si am plecat spre baie. Baia era frumos decorata, moderna cu cada si foarte spatioasa. M-am dezbracat de hainele mele murdare si transpirate.

Am intrat in cada si am dat drumul la apa calda facand contact corpul meu cu stropi fierbiti ai apei ce imi relaxau corpul asa de mult. Am luat gelul de dus cu aroma de cocos si mi-am umplut narile si corpul cu mirosul minunat al gelului. Mi-am clatit corpul lasand ca toata mizeria si tot stresul acumulat in ziua de azi sa treaca, sa se stearga parca de pe corpul meu facandu-ma sa ma simt exceptional. Am iesit din cada si mi-am infasurat un prosop in jurul corpului si am iesit din baie intrand in camera mea. Surpriza mare a fost ca in loc sa o gasesc pe Hinata asteptandu-ma in camera il gasesc pe Otaku intins pe spate uitandu-se la tavan.

- Ce cauti aici? I-ai dus pe idioti aia de unde i-am luat? il intreb fara a ma streza vreun pic.

- Da. spune ridicandu-se in sezut si uitandu-se la mine. Nu iti este rusine sa iesi asa sau si asta ai luat-o de la ma-ta? ma intreaba eu fiind langa noptiera unde era veioza, da am zis bine ERA deoarece am luat-o si i-am aruncat-o in cap.

El se fereste insa arunca in mine cu o perna. Eu nu ma las mai prejos si arunc in el cu perna care m-a nimerit. Am inceput sa ne jucam asa timp de cateva minute. Eu alergandu-l pe el prin camera doar in prosop bineinteles insa nu prea m-a interesat, pana cand... el a aruncat cu o perna in capul meu care a facut ca prosopul meu sa cada si sa imi las la vedere fiecare particica a corpului meu. El se opreste din alergat, ras, aruncat si se holbeaza practic la mine. Eu stateam in fata lui si il intrebat daca vrea sa aibe corpul acesta insa el a facut din cap semnul nu si eu am dat din umeri lasandu-ma in jos, ca si capra pentru a imi lu-a prosopul. Cred ca daca eram intr-un desen animat acuma lui ii curgea siroaie de sange din nas la cat de excitat era. Si va spun excitat deoarece, ciocanul pantalonilor lui s-a cam ridicat facandu-ma sa bufnesc in ras si el sa se faca rosu la fata.

Mi-am luat niste haine din plasele aduse de Hinata si trebuie sa va spun ca imi stau traznet. Adica niste lenjerie intima neagra cu tende de visiniu, plus tocurile luate de Hinata o pereche de colanti si un tricou mai largut cu cateva semne pe ea. M-am schimbat de fata cu Otaku iar cand am terminat m-a intrebat daca chiar vreau sa ies asa pe strada iar eu am dat din cap in semn de da. Mi-am luat geaca, banii cheile de la casa si cheile de la motor plus telefonul si i-am intrebat daca sunt gata, toti mi-au zis da. Asa ca noi am plecat spre concert.

Pe tot parcursul drumului m-am gandit la Sasuke si la cum ma poate ajuta el in plan, oare chiar v-a reusi sa ma urasca? Din cate da el semne se pare ca nu insa asta este trebuie sa o faca. Si trebuie sa ma urasca pe mine. Trebuie sa vorbesc cu tata sa il urmareasca sa puna pe cineva sa il urmareasca doar ca Otaku sa fie langa mine 24/7, in caz de orice. Ajunsi acolo il vad pe Otaku cum vine langa mine si imi spune ca dupa concert o sa vorbeasca cu mine. Am dat din cap in semn de da si am plecat de langa el. Stiam ce vrea sa imi spuna. Stiam ca vrea sa ma intrebe de ce le-am dat drumu? de ce nu i-am torturat? Are mai multe intrebari decat isi da el seama insa ii voi raspunde. Ne urcam pe scena si incepe melodia sa cante insa inainte sa incep vad doua chipuri familiare care mie si Hinatei ne displac si tot odata ne afecteaza. Sasuke si Naruto stateau in randul din fata si se holbau la noi cum cantam. Cand eu incepeam sa cant versurile melodiei Otaku si Hinata imi sopteau diferite chesti ei fiind amandoi in parile opuse ale corpului meu. Hinata imi soptea ca trebuie sa zambesc si sa ma distrez chiar daca este un retard in fata mea, iar Otaku imi spunea sa fiu tare si sa nu ma las la greu de un retardat mintal ca Sasuke. Ceea ce Hinata imi spunea mie ii ziceam si eu ei cand era randul ei sa cante. Si asa ma fost mereu pe tot parcursul concertului.

I kill you. [SasuSaku]Kde žijí příběhy. Začni objevovat