Concertul!

323 22 4
                                    

Hey mina, va rog sa imi comentatii acest capitol, as dorii pareri sincere. Multumesc! Va pupicesc :* :* :*
~~~~~~~~~~~~~~~♡~~~~~~~~~~~~~~~~

Sasuke pov.

Cum am putut sa fac asta? Cum am putut sa sar la bataie cu un idiot ca ala. Ce se intampla? De ce ma doare atat de tare? De ce ma doare inima cand o vad zambind cu alt baiat? De ce? Ce mi se intampla?

- Gelozia frate, te-a acaparat. Acum din cauza ta suntem inchisi in subsolul casei lor ascultandu-i cum si-o trag. spune Naruto care se uita la mine si care era legat de un scaun exact ca mine.

- Daca mai scoti un sunet sau o vorba despre Sakura si ala, iti jur ca daca o sa supravietuim acum, o sa te omor cu mana mea. il amenint eu.

El speriat nu mai spune nimic si stam acolo cateva ore bune intrebandu-ne cat ne va mai tine acolo sau daca ne vor tortura sau sine stie ce. Gandindu-ne la prostii de genu', am adormit.

- Hey, frumosi adormiti, TREZIREA!! urla cineva la noi lovindu-ma in glezne.

Am deschis incet ochii si am dat de niste ochii verzi ca iarba cruda si un par roz ca florile de cires. Sakura incerca sa ne trezeasca. Dupa ce a vazut ca eu sunt treaz se duce la Naruto care plangea in somn dupa Hinata si ii spunea numele incontinuu.

- Hey, jigodie trezeste-te. Urla Sakura insa Naruto nu se trezea. Otaku!! urla ea facandu-l pe Otaku sa vina in graba. Ocupate tu de Naruto si dupa da-le drumu nu vreau sa ii mai vad si apropo, avem concert in 3 ore asa ca sa vii sus sa ne pregatim. ii spune plecand lasandu-i in urma un sarut pe obraz facandu-ma sa clocotesc de nervi.

- Doar atat? Huh... Sakura? Doar ne-ai tinut captivi aici pentru o noapte sau o zi? Nu ne torturezi? Nu ne omori? urlu eu in urma ei facand-o sa se opreasca.

- Daca nu aveam nevoie de voi in planul meu pana acum erati morti. Nu vreau sa va mai vad fetele. Iar daca o sa il mai ataci vreodata pe iubitul meu am sa te omor in secunda doi. Acum nu te omor, iti dau doar o pedeapsa , dar nu te astepta la asta din nou. Gandeste-te ca esti iertat pe moment. spune ea zambind malefic.

Nu pot sa cred. Ea chiar s-a schimbat este mult mai rece, mult mai rea este... chiar ar putea sa distruga o lume intreaga si nici macar nu i-ar pasa. Ne-a dat drumul dupa cateva minute bineinteles legati la ochii si ne-a lasat de acolo de unde ne-a rapit. Ma intreb oare unde este concertul ala al ei?

- Frate cum de am scapat asa de usor? ma intreaba Naruto.

- Nu stiu frate insa este chiar ciudat cum ne-a dat ddumul atat de repede insa gandeste-te ca inca este o amenintare. Iar ceea ce a spus cu planul, o sa fie greu si o sa avem de protejat persoanele de langa noi. spun uitandu-ma in jurul nostru.

Am vazut pe un zid de langa cafenea ca era un afis cu chipul minunat al Sakurei si cu toti ceilalti din gasca. Avea scris mare Blood din care curgea dare de sange si scria mare unde canta si cand. Mai usor de atat nici ca nu se putea. Ma uit atent la afis si ii spun lui Naruto ca o sa avem un concert la care trebuie sa ajungem si care trebuie vazut urgent. M-am uitat la ceas. Mai aveam o ora jumate si trebuia sa ajungem acasa si sa ne schimbam. Am plecat fiecare spre casa lui si mi-am facut repede un dus dupa care m-am dus la dulap si mi-am luat o pereche de pantaloni cu tur si un tricou putin mai largut pe care scria "You are GAAAY" si am plecat la Naruto nu inainte de a imi lua telefonul, cheile si banii plus geaca de piele. Cand am ajuns la casa lui isi lua tricoul pe el. Era imbracat intr-o pereche de blugi cu un tricou albastru ce avea semnul lui superman si care ii arata foarte bine patratelele conturate perfect. Am ajuns sa vorbesc ca o femeie. Si-a luat geaca de piele, telefonul, cheile de la masina si casa si banii si am plecat. Am mers cu masina lui pana acolo unde a inceput adevaratul show. Ne-am luat fiecare cate o cola si ne-am asezat in primul rand pentru a fi mai aproape de scena si dupa 5 minute ii vad pe toti cum urca pe scena cu Sakura in fata lor si au inceput sa cante. Eram wow de frumusetea Sakurei.

Sakura

- They say I trouble, they say I'm bad
They say I'm evil, and that makes me glad

Otaku:

- A dirty no-good, down to the bone
Your worst nightmare, can't take me home

Hinata:

So I've got some mischief in my blood
Can you blame me? I never got no love

Deidara:

They think I'm callous, a low-life hood
I feel so useless, misunderstood

SakuHina:

Mirror, mirror on the wall
Who's the baddest of them all?
Welcome to my wicked world, wicked world

All:

I'm rotten to the core, core
Rotten to the core
I'm rotten to the core, core
Who could ask for more?
I'm nothing like the kid next, like the kid next door
I'm rotten to the, I'm rotten to the
I'm rotten to the core

Sakura si toti ceilalti dansau si radeau si se distrau se vedea de la o posta asta.

Sakura:

Call me a schemer, call me a freak
How can you say that? I'm just unique

Otaku:

What, me? A traitor? Ain't got your back?
Are we not friends? What's up with that?

Hinata:

So I'm a misfit, so I'm a flirt
I broke your heart, I made you hurt?

Deidara:

The past is past, forgive, forget
The truth is, you ain't seen nothing yet

SakuHina:

Mirror, mirror on the wall
Who's the baddest of them all?
Welcome to my wicked world, wicked world

Hinata se uita la Naruto si dansa si radea insa zambea fals. Totusi, toti straluceau.

All:

I'm rotten to the core, core
Rotten to the core
I'm rotten to the core, core
Who could ask for more?
I'm nothing like the kid next, like the kid next door
I'm rotten to the, I'm rotten to the
I'm rotten to the core

I kill you. [SasuSaku]Where stories live. Discover now