Fa-o

310 24 1
                                    

Sakura pov.

- Sasuke este doar un dulau ce il folosesc oricand am nevoie, ori de placere ori de treburi murdare si asa v-a ramane s-a inteles? el a ras si dupa s-a aplecat ca un sclav la o regina si sincer asta o sa fiu... o sa fiu Regina iadului.

Otaku ma previne in anunite circumstante ca sa nu ma pripesc cu astfel de ganduri. Ca poate Sasuke se va intoarce impotriva mea. Ca poate sa vina si sa ma omoare ca pe un caine turbat. Sa imi i-a gatul a unei gaini. Ce dracu sunt cu metaforele astea pe capul lui. Ma uit putin ciudat la el in timp ce ii asculd cuvintele iesind din gura acea dulce si cand termina ma apropii de el si ma uit adanc in ochii lui. Isi punea cateva intrebari de genu' oare am enervat-o? Oare ce o sa imi faca acum? Mai spunea si drace scapa-ma de fieta ca ma distruge si tot felul de chestii bizare.

- Noroc ca esti dragut. ii spun impingandu-l in piep doar putin, dar a cazut in fund in fata mea.

Ma uitam ciudat la el si acesta doar imi zambea si spunea ca insfarsit puterile mele se trezesc si in gandul sau ii multumea diavolului ca a scapat din mainile mele doar cu o impunsatura.

- Trebuie sa il chem pe tata azi. O sa ma ajuti? ii spun ducandu-ma la dulap pentru a imi lua niste haine de schimb.

Imi aleg o pereche de pantaloni de trening gri si un maieu pe care l-am bagat in pantaloni iar pe deasupra un hanorac de aceeasi culoare cu pantalonii. El doar se uita la mine si se gandea ca nu este bine ca tata sa vina aici . Mai se gandea si ca planul meu va esua daca il voi aduce si pe batran in calcul , insa ce nu stie al meu Otaku este ca tata are un rol important in planul meu.

- Da, te voi ajuta cu orice vrei tu onihime-sama (printesa). spune uitandu-se la mine care acum ma imbracam.

- Bun... atunci dute si pregateste-mi tot ce trebuie, adu-mi un cutit in sufragerie, ok? il intreb eu imbracandu-ma acesta dand doar din cap si plecand, chiar ca este un calau.

Dupa ce calaul meu a plecat din camera mea, mi-am luat hanoracul si am iesit si eu in urma lui cu putin insa el fiind demon are o viteza dubla ca cea a oamenilor cand o foloseste. Ma duc in sufragerie si il vad pe Otaku cu un cutit in mana spunandu-mi ca nu este bine ceea ce fac insa eu nu il bag in seama si ii iau cutitul din mana taindu-ma usor in palma si formand semnul diavolului pe jos. Dupa asta l-am pus pe Otaku sa imi sopteasca cuvintele ce le-a spus el si am inceput sa repet dupa calaul meu Otaku.

- Mortues satanis conceptum divinas, chematos conques davins mortus, diavolos le cheamatos in casa de tua nanisita, come con chematos tua la vita. repet eu dandu-mi seama ca majoritatea cuvintelor erau in spaniola.

Ceea ce am spus mai sus inseama "Divinul meu mort satan, te chem din iadul pustiit, diavole te chem in casa copilei tale vino ca si cand te-am chemat toata viata." Dap... nu faceti asta acasa nici nu incercati nici nu va filmati facand asta deoarece daca tata prinde pe unul dintre voi o sa va jupoaie de piele si o sa va faca sa va para rau... credeti-ma... stiu asta destul de bine. Nu ati vrea sa deveniti una din marionetele tatei, va asigur eu. Oricum dupa ce am rostit cuvintele acelea o ditamai gaura s-a facut in peretele meu, intunecata si cu tende de flacari. Tata a iesit din gaura si m-a luat in brate spunandu-mi ca este foarte bucuros ca a fost chemat de fiica lui si nu de altcineva. L-am luat si eu in brate si dupa cateva secunde ne-am indepartat unul de altul si am inceput sa vorbim despre afaceri.

- Drace, am nevoie de ajutorul tau. ii spun uitandu-ma serioasa la el, acesta avand o fata de spune odata. Vreau sa pui pe cineva sa il urmareasca 24/7 pe Sasuke Uchiha. Ii spun vazand chipul lui asa de mirat.

- Ma uimeste faptul ca vrei sa fie urmarit un dusman pretios. Ai vreun plan? Imi spune uitandu-se la mine curios.

- Foarte bine pus la punct insa mai exista cateva secvente din el care s-ar putea sa fie surpriza insa stiu la ce sa ma astept si mai ales stiu cum sa il pun in aplicare insa am nevoie de ajutorul tau. Ma gande-am sa il trimit insusi pe Otaku insa am nevoie de el pentru altceva mult mai important. Ii spun plimbandu-ma pe langa Otaku acesta stand drept in fata tatalui meu. Otaku v-a fii garda mea de corp. Drace... Tata... tatiii... te rog... mai acordami un servitor. il rog eu cu fatuca de catelus venind spre el.

- Sakura... inca un servitor? Stii bine ca poti sa imi ceri orice insa nu crezi ca este prea mult? ma intreaba uitandu-se la fatuca mea dragalasa.

- Te rog... mai imi trebuie un singur servitor atata tot, de altul nu mai am nevoie si sincer trebuie sa il tin destul de mult avand in vedere ca eu sunt muritoare nu ma pot descurca cu anumite puncte a planului, insa ei sunt nemuritori si se vor intoarce in iad din nou. spun justificandu-ma si rugandu-ma incontinuu de el.

- Sakura, ei daca mor se vor intoarce in iad insa nu vor mai putea pleca de acolo niciodata, este un risc pe care tu o sa il platesti, stiai ca daca Otaku moare acum el se va intoarce la mine si nu v-a mai putea iesii din iad pentru tot restul vietii lui care este o eternitate crede-ma. imi spune uimindu-ma.

- Tata, sunt pregatita de orice risc, vreau doar razbunare si sunt in stare sa ii dau si viata mea doar ca el sa iasa din iad din nou, te rog. spun asezandu-ma pe canapea.

- Bine fie... o sa iti mai dau un servitor insa v-a trebui sa il pretuiesti. imi spune el batand de doua ori din palme si aducandu-mi in fata un baiat.

Baiatul era inalt cu ochii verzi si parul roz. Arata exact ca mine insa era barbat. Eram eu la masculin.

- Sakura lasa-ma sa ti-l prezint pe Norishima. El v-a fii noul tau sclav... imi spune eu mirandu-ma de aspectul acelui baiat.

I kill you. [SasuSaku]Where stories live. Discover now