‹LVI›

17.6K 1.2K 120
                                    

Am alergat tot drumul înspre tine, te văzusem încă de peste stradală, te-ai așezat pe bancă, așteptai pe cineva.

Imediat dupa ce am traversat mi-am pus gluga hanoracului in cap pentru a nu ma observa prea tare. Călcăm din ce in ce mai apăsat si degetele mâinilor imi tremurau ușor. Curaj, Cara ! Curaj !

M-am așezat pe banca din fata băncii tale, te priveam, dar tu nu păreai să-ți fi dat seama. Erai prea absorbit de telefonul tau. La un momendat ai lăsat telefonul băgându-l in buzunar. Te-ai uitat in stânga si in dreapta, ai inceput sa zâmbești si nu aveam idee de ce.

Mi-am întors capul spre direcția privirii tale pentru a ma lămuri, dar nu eram prea încântată de ceea ce vedeam. O fata părea destul de grabita sa ajungă la tine. Tu te-ai ridicat si cand a ajuns in dreptul tau ai luat-o in brate si ai...sărutat-o...ai sărutat-o, Aiden ! Cu siguranța era iubita ta, nici nu ma mira. Era foarte frumoasa, dar nu la fel de frumoasa ca tine.

Avea parul lung si roșcat, era înaltă. Avea un corp de model. Ma uitam atent si făceam o comparație cu mine. Ea era frumoasa, eu eram...urâta. Ea avea un corp miraculos, eu eram...un sac de cartofi. Ea avea totul, ea te avea pe tine.

De ce nu mi-ai spus ca ai o iubita ? Într-un fel mai mințit ...

Degetele mâinilor imi tremurau si ochii ma înțepau, aproape ca nu mai vedem nimic clar. Trebuia sa ma calmez cumva, n-am mai plâns de foarte multă vreme si nu am de gand s-o fac acum. M-am ridicat de pe banca si am mers la cel mai apropiat magazin cumpărându-mi un pachet de țigări.

Am desfăcut pachetul lund o țigara. Mă îndreptam din nou spre parc, spre aceeași bancă. De data asta imi dădusem gluga hanoracului de pe cap.

Încă erai acolo, cu ea. Păreai fericit, puteam observa asta pe chipul tau.

M-am așezat din nou pe bancă nedandu-va importantă. Voiam sa ma prefac ca nu te văzusem. Acum chiar imi doream sa nu te fi văzut.
Am tras din țigara lăsând fumul sa imi iasă printre buze. Ma uitam in toate părțile pana cand mi se oprise privirea pe tine, mă priveai. Rahat !

Căutam sa par cat mai indiferenta, dar nu stiu daca reușeam. Ce-mi faci tu mie, Aiden ?

Apel la 00:00 Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum