‹LII›

18.9K 1.3K 81
                                    

Mă ridic din pat fără stare, plictiseala isi făcuse serios apariția. Afara soarele nu era pe cer, dar era cald. Imi luasem din dulap o pereche de blugi deschiși la culoare, un tricou si un hanorac negru. Nu strica o mica plimbare de sera.

Imi luasem telefonul, cheile si banii. Fara sa mai stau pe gânduri mi-am părăsit casa pentru cateva ore plecând spre un Starbucks pentru a-mi lua o cafea, trebuie sa fac cumva sa scap de toata plictiseala si monotonia asta.

Norii gri acopereau cerul, dar nu era frig absolut deloc, ceea ce ma bucura. Stand la rand așteptându-mi cafeaua mă cuprinsese o plictiseala oribila. Mi-am scos telefonul din buzunar uitându-ma la ceas pana cand imi adusesem aminte de Aiden. Tastasem un simplu mesaj "Ce faci ?" Si trimit.
Randul imi venise si eu plecasem din cafenea.

Ma îndreptam spre un parc din centrul orașului si cu cât înaintam mai mult cu atât mai multi copii si cupluri apăreau in raza mea vizuală. Ma simțeam oarecum singura si ușor tristă, cand vedeam toate acele cupluri, gândul imi zbura la tine Aiden, oare tu esti singur ? Sunt scoasa din gândurile mele cand telefonul meu începuse sa vibreze.

Aiden : Bine, tu ?

Eu : Putin pe afara, este frumos si nu merita sa stai in casa.

Trimit mesajul, peste cateva secunde ma lovisem de o persoana mult mai înaltă ca mine. Era un baiat, nu apucasem să-l studiez prea mult, acesta isi scapase telefonul. M-am aplecat ridicându-l repede, spre norocul meu telefonul era intact. Nu era blocat, totul era normal, dar conversatia de pe ecran mi-a atras atenția.

Apel la 00:00 Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum