7. časť

620 39 8
                                    

Časť venujem láske, u know I love u :-** ♥ Snažila som sa obmedziť "dosť" :D:D just for u :-**

Príjemné čítanie :)

Z pohľadu Justina

Potom čo mi Tiffany povedala o svojej minulosti som pochopil, že na ňu musím ísť pomalšie. Bolo mi jej trocha ľúto. Čo to trepeš Bieber? Ľúto? Tebe? Hahaha. Jasné, moje svedomie sa musí ozvať v tej najnevhodnejšej chvíli. Ale, koniec koncov má pravdu.

Sľúbil som Tiffany, že s ňou zostanem, videl som, že nebola dvakrát nadšená, ale prišiel som sem s cieľom zasunúť si, nie? Áno, práve mi vyrozprávala svoju minulosť, ale keď kamoš volá, musíš ho uspokojiť. Zasmial som sa nad svojimi myšlienkami, ľahol si do postele, ktorá bola mimochodom veľmi pohodlná, a čakal som na Tiffany, ktorá niečo robila v kúpeľni.

Keď vyšla z kúpeľne už neplakala, ale plač na nej zanechal viditeľné stopy, ako napríklad červené opuchnuté oči. Ľahla si na posteľ v pomerne veľkom odstupe odo mňa.

„Ja nehryziem.“ Ironicky sa zasmiala.

„Upozorňujem ťa Justin, nevyspím sa s tebou, takže sa zbytočne o nič nepokúšaj. Ak máš niečo také v pláne, môžeš hneď teraz vypadnúť. Pamätaj, ja som ťa neprosila aby si ostával.“ Ach ten jej príliš sebavedomý tón hlasu.

„Ale ani si ma neodmietla, a zato, že som ťa celý večer počúval, utešoval by som si snáď zaslúžil nejakú odmenu. Aspoň by si mohla dokončiť to, čo si začala pred školou.“ Vedel som, že som ju týmto oficiálne nasral, ale popravde ani neviem ako to zo mňa vyletelo. Dievčatko si aj tak musí uvedomiť,  že nie je jediná, ktorá má sebavedomia na rozdávanie. Chcela mi dať facku, no jej ruku som včas zachytil.

„Kurva Bieber kto chcel vedieť prečo plačem?! A kto chcel vedieť čo sa stalo mojim rodičom?! Ešte nikdy som o svojej minulosti nepovedala nikomu, koho poznám jeden deň! Ak si chceš zatrtkať prosím, dvere máš otvorené, choď, nájdi si nejakú kurvu a rob to s ňou pre mňa za mňa aj v premete! Ja s tebou nechcem nič mať! Určite nie teraz! A vôbec, nikdy!“ kričala, prečo ma to prekvapuje?

„Okeej, kľud zlato, robil som si srandu.“ Nerobil som si srandu, všetko do bodky som myslel vážne, ale vidím to tak, že si dnes nezasuniem.

„Nevolaj ma zlato! A srandu si rob zo svojho kokota a nie zo mňa!“ podráždene sa posunula na kraj postele a zhasla lampičku pri posteli. Dnes ti to nevyšlo Bieber.

„Dobrú noc.“ Pošepkal som jej do ucha, cítil som ako sa zachvela, ale nie od vzrušenia. Piče.

„Vypadni odo mňa ďalej“ spravil som ako mi kázala. „Dobrú.“ Povedala, keď som ležal v dostatočnej vzdialenosti. Nechápem tú suku ani trošičku.

Nedala mi, čo ma na tom všetkom sralo najviac. Za ten jeden deň som si stihol všimnúť, že veľmi nezapadla do kolektívu, nebolo by až také zlé to ešte trošku zhoršiť, potom by som sa jej trošku povnucoval a nakoniec by som aj tak dostal to, čo som chcel už dnes. Geniálne.

Ešte chvíľu som premýšľal nad mojim plánom, keď ma premohla únava.

Z pohľadu Tiffany

Ráno som sa zobudila na otravné zvonenie môjho budíka. Inštinktívne som natiahla ruky a pretrela si oči bruškami prstov. Keď som sa otočila, zistila som, že miesto, kde večer ležal Justin bolo prázdne. Nebol tu už. Na jednej strane som ho tu nechcela, ale na druhej strane som sa chcela ráno zobudiť a mať ho pri sebe.

It was my decisionWhere stories live. Discover now