19.

188 11 3
                                    

Omdat de vaste plekken nog steeds gelden, zit ik elke geschiedenis les nog steeds naast Min. Ik weet niet of ik daar blij mee moet zijn of niet. Ze praat niet meer met me, ik praat ook niet meer met haar. Geschiedenis is een les van een uur lang awkward stilte. Uitleggen hoe het echt zit ga ik niet eens meer proberen, dan had ze me maar in het begin al moeten vertrouwen. Mijn gedachtes werden verstoord als ik de schoolbel hoor afgaan. Dit was de laatste les en ik heb het overleefd. Go Hyena...

Thuis gekomen liet ik me meteen vallen op mijn bed. Waar maak ik me eigenlijk druk om? Het is niet eens dat ik zo heel veel vrienden had, dus zoveel ben ik ook niet kwijt geraakt. Wat nu belangrijker is, is dat verdomde examen dat volgende week al begint. Ik draaide me op mijn buik en plantte mijn gezicht in mijn kussen.
Wat een kut leven is dit.
Na mijn korte mental breakdown stond ik op en nam plaats achter mijn bureau. Okay, we gaan leren voor geschiedenis nu. Ik sloeg mijn boeken open als mijn gedachtes weer de andere kant op vliegen. In het artikel stond iets over de knuffel met Jaemin op kamp, de enige die erbij was was Yujin. Zij moet er dus mee te maken hebben. Ook was er een foto gemaakt van Seungwoo en mij op zijn balkon, dus hij heeft er sowieso mee te maken. Over Seungwoo gesproken, ik had hem de hele dag niet gezien. Hoe dan ook, behalve die foto was er ook een foto van Mark en mij op kamp. Hieruit is niet veel te halen, ik weet tenminste dat het iemand uit mijn klas moet zijn. Seungwoo en mij niet meegeteld zijn er dertien leerlingen die dat gedaan zouden kunnen hebben. Ik pakte mijn notitieboekje en maakte de volgende aantekening:

Mogelijke verdachtes:
1. Seungwoo
2. Nina, Yujin (Daeyang, Jongsoo)
3.

Wie nog meer? Ik kan me niemand bedenken die dat nog meer gedaan zou kunnen hebben. Gina en Sana zijn misschien wel niet mijn allerbeste vrienden, maar ik denk niet dat ze me zo erg niet mogen om mij dit aan te deon, of misschien wel, ik weet het niet. Chanyoung en Sumin steken zoveel tijd in elkaar dat ze geen oog meer hebben voor de buitenwereld, dus zij vallen in ieder geval af. Mark en Jaemin hebben mij juist geholpen dus zij zijn het ook niet. Hoewel ik nu niet meer bevriend ben met Min weet ik dat zij zoiets ook nooit zou doen. Dan hebben we nog Hongbin, maar van Hongbin heb ik eigenlijk nooit wat gehoord, dus dat hij opeens een duivelse grap met me uithaalt lijkt me sterk.
Ik kauwde denkend op mijn pen als mijn telefoon ging.
Vastgevroren staarde naar de naam die op het scherm verscheen.

Only youWhere stories live. Discover now