Kapitel 38

495 18 6
                                    

Vi går op for enden af gangen, hvor Thors værelse ligger. Hans værelse er rodet, som det plejer. Anthon sukker og sparker noget beskidt tøj lidt til side.

Anthon tager sin hvide t-shirt over hovedet og smider den på gulvet. Jeg skynder mig at smide min egen trøje og tage hans på i stedet. Han kigger på mig med et lumsk smil. Jeg ryster på hovedet. "Ikke i dag."
Vi tager begge vores bukser af og lægger os over i Thors seng. Anna og Thor må bare finde et andet sted.

Jeg ligger med ryggen mod Anthon, hvor han har en arm om mig, så vi ligger i ske. Han trækker mig helt ind til sig. "Jeg elsker dig," hvisker jeg. Han rykker lidt på sig og kommer med en tilfreds brummen efterfulgt af et: "Jeg elsker også dig."

Af hvad der føles som 20 minutter senere vågner jeg, fordi lyset bliver tændt. Jeg misser med øjnene. "Åh, undskyld," kommer det ovre fra døren. Anthon er også vågnet og sætter sig op i sengen.
"Vi sover bare på sofaen," siger Thor undskyldende og slukker lyset igen. Anna lukker døren efter dem, og Anthon smider sig hårdt ned i sengen. Jeg putter mig helt ind til ham. Han kysser mig blidt på halsen.
"Godnat," siger han stille. Jeg vender mig rundt og kysser hans læber blidt.

---

Shit, vi glemte at rulle for i går. Solen lyser hele rummet op. Bag mig ligger Anthon stadig og sover. Jeg vender mig om og beundre hans ansigt, mens han sover.
Jeg kysser hans læber og derefter hans pande. Han vågner ikke, så jeg putter mig bare helt ind til hans bare mave. Grebet om mig bliver strammere.

"Er du vågen?" hvisker jeg. Han brummer lavt og nikker.

---

Trinene bliver højere og højere. "Hvad så, skal I ikke snart op?" spørger Anna, da hun står i døren. "Jojo, vi står op lige om lidt," mumler jeg ind mod Anthons hals.
Det er dejligt endelig at være sammen med Anthon igen.

Stem og kommenter for mere!

Soulmates - Anthon EdwardsWhere stories live. Discover now