Kapitel 1

1.6K 30 2
                                    

"Hvad skal vi sige til dem?" spurgte Anna nervøst. Vi sad ved et firkantet bord sammen med de 4 andre, der havde vundet meet&greet. "Jeg ved det ikke, men jeg vil ihvertfald gerne have den til at skrive på mit cover," svarede jeg og fandt min mobil frem.

Vi skulle alle sammen ind to og to. Mig og Anna havde valgt at være de sidste, der skal ind til Anthon og Thor, for så håber vi, at vi får noget mere tid med dem.

En lyshåret dame kom hen til bordet. "Så må Maja og Sarah godt komme med." To af pigerne rejste sig op. De sendte hinanden nervøse blikke.

Vi har alle sammen 5 minutter med bois. Mig og Anna havde aftalt at nyde det fuldt ud. Vi havde faktisk også taget en gave med til dem. Et cover vi selv havde designet, hvor der var et billede af mig og Anna, der lavede et C foran vores øjne. Nedenunder billedet står der med sorte bogstaver "Vi elsker jer" Nedenunder står der "Thea Farlov & Anna Jensen" - Ja, jeg hedder Farlov til efternavn. Det er ret underligt synes jeg. Anna er sikker på, at jeg er i familie med Thor, men jeg tvivler på det. Hvis jeg er, er det ihvertfald rigtig langt ude.

Maja og Sarah var kommet ud igen. "Var de søde?" spurgte en af de andre piger. "Jaa, de er mega søde!" svarede enten Maja eller Sarah, jeg ved ikke hvem, der er hvem.

Efter lang tid, blev det endelig mig og Annas tur. Vi gik efter damen ned af en lang gang. Hun åbnede en af de mange døre og hentydede til, at vi skulle gå ind.

"Heey piger!" sagde Anthon med det samme, han så os. Vi løb hen og krammede dem. Først krammede jeg Thor og Anna krammede Anthon, derefter omvendt.

"Det er så vildt endelig at møde jer," sagde jeg og prøvede at kontrollere min vejrtrækning. "Vil I have taget nogle billeder?" spurgte Thor. Anna og jeg nikkede ivrigt. "Kan vi tage et selfie?" spurgte jeg. "Selvfølgelig," svarede Anthon. Jeg gav ham min mobil. Thor, der stod bag mig, tog armene om mig. "Og fjollebillede!" råbte Anthon og rakte tunge til kameraet. Jeg lavede duckface og kunne fornemme, at Thor gjorde det samme.

"Du ligner faktisk Thor ret meget. Altså sådan i ansigtet," sagde Anthon og kiggede nærmere på mit ansigt. "Det får jeg af vide ret tit," sagde jeg og grinte. "Snitty, jeg tror hun synes det er ret creepy det der," sagde Thor og skubbede til Anthon, der stadigvæk nedstirrede mit ansigt. Han flyttede blikket over på Anna istedet.

"Kan vi ikke lige prøve faceswap på snapchat?" spurgte Thor og fandt sin mobil frem. Jeg nikkede.
"Wow, man kan næsten ikke se forskel!" udbrød jeg. Thor gemte billedet og viste det til de andre.

Nu var de 5 minutter ved at være gået, og det var tid til at sige farvel. "Farvel," sagde både mig og Anna og krammede dem. Da jeg krammede Thor, kyssede han mig på kinden. Jeg havde svært ved at styre min indre fangirl nu.

"Thea vi glemte at give dem gaverne!!" udbrød Anna omkring 5 minutter senere. Vi stod ude i køen. "Argh, hvad gør vi?" sukkede jeg.

Heeej! Jeg håber I kunne lide mit første kapitel.
Jeg har ikke så meget tid til at skrive, så jeg ved ikke hvor tit, jeg vil opdatere.
Stem og kommenter for mere!

Soulmates - Anthon EdwardsWhere stories live. Discover now