Kapitel 34

628 25 5
                                    

Jeg fandt en ledig plads i toget og satte mig. Anna dumpede ned ved siden af mig. "Så du godt Anthon?" spurgte hun, for at være sikker. Jeg nikkede. "Der er kun en, der skal kysse ham - og det er mig," sagde jeg stille med et grin. 

Jeg kiggede over mod Anthon og hende pigen. Anthon sad og kiggede på mig, og vi fik hurtigt øjenkontakt. Pigen ved siden af sad helt op af Anthon. Hun ligner lidt en af de der bitches, der går med alt for meget makeup klasket i ansigtet. Hvorfor har Anthon valgt en som hende?

"Næste station København H," sagde kvindestemmen over højtaleren. Anna og jeg rejste os, og Anthon og pigen gjorde det samme. I det jeg gik ud af toget snittede min hånd Anthons. Han gav den et hurtigt klem. Hvad skulle det betyde?

---

Efter cirka 3 timers shopping, en cafétur og en lille gåtur i Kongens Have, var Anna og jeg på vej mod Københavns Hovedbanegård, for at tage et tog hjem til Ballerup. 

Vi satte og på en bænk og ventede på vores tog, der ville komme om 5 minutter. Annas mobil ringede, så hun tager den op ad sin lomme. "Hey skat, hvad så?" Allerede der kunne jeg regne ud, at det var Thor. "Er lige på vej hjem fra kbh." "Nej, er sammen med Thea." "Okay, du får hende lige."

Hun gav mobilen til mig. "Hvad så?" spurgte jeg ind i mobilen. "Jeg ville bare lige høre, hvordan det går med dig og Anthon? Han fortalte, at han så dig i toget," spurgte Thor. "Øhmm altså.." startede jeg, "Jeg har ikke snakket med ham, men han tog min hånd på vej ud af toget." Jeg kunne høre Thor hviske noget. "Fedt man, han kan vel stadig godt lide dig?" Han lød glad. "Thor, Anthon og jeg kommer ikke sammen igen. Han har allerede fundet en ny.." sukkede jeg. Han sukkede også. "Det er jeg ked af at høre, men kommer dig og Anna ikke hjem til mig? Det er lang tid siden, jeg har set min søster," spurgte han. Jeg kiggede mod Anna, der nikkede. "Jo, vi tager om til dig nu så." "Fedt, vi ses senere!"

Vi satte os over på en anden bænk, fordi toget til Gentofte kørte fra et andet spor. Vi skulle kun vente 2 minutter, før toget kom rullende ind på stationen. 

Vi gik ind og fandt os en plads. Vores poser med det tog, vi havde købt, havde vi begge pakket ned i vores day-tasker. De var efterhånden også godt fyldt. 


---


"Hey skat!" Thor kyssede Anna på munden, med det samme han så os. "Hey søs," sagde han og krammede mig. Vi fulgte med ham ind på hans værelse. Rodet som altid. 

"Og hey, forresten så inviterede jeg også Anthon." Mit blik stivnede og blev koldt som is. Anthon og hende bitchen kom frem i døren. Ad..


Igen undskyld! Har ikke rigtig haft lysten til at skrive, desværre..

Stem og kommenter for mere!


Soulmates - Anthon EdwardsWhere stories live. Discover now