Kapitel 26

744 22 7
                                    

Det var fredag idag, og Anthon holdte fest. Han havde inviteret Thor, Anna, jeg og nogle af hans andre venner.
Anna og jeg gjorde os klar hjemme hos hende. Vi skulle mødes på Gentofte Station med Thor, hvor han lovede at ville følges med os.

Vi var nu blevet klar og var steget på S-toget mod Gentofte. Anna sad med sin mobil hele vejen. Hun skrev sikkert med Thor. Jeg var nu heller ikke særlig social, for jeg sad og skrev med Anthon. Han var næsten klar, men vi havde lovet at hjælpe ham helt færdig.

"Heej Thor!" Anna løb hen og krammede ham. Hun havde efterladt posen med alkohol til mig, hvilket egentlig var fint nok. Da jeg nåede over til Thor krammede han mig og gik derefter over til Anna igen, hvor han tog hendes hånd.
Rigtig sødt. Det mindede mig da Anthon og jeg lige havde mødt hinanden.

---

"Hej skat!" Anthon stillede nogle øl på et bord, før han gik over til mig. "Jeg har savnet dig!" sagde han og kyssede mig. "I lige måde!" svarede jeg, da vi trak os fra kysset.

Nu begyndte de første at komme, og kort tid efter var der ret mange her i Anthons stue. "Jeg troede ikke, du havde inviteret så mange?" spurgte jeg og kiggede forvirret på Anthon. "Det vidste jeg heller ik..?" Han var allerede igang med sin anden øl.
Bare han ikke drikker sig stangstiv. Så bliver det nemlig mig, der skal passe ham.. Og han er altså ret belastende, når han er fuld, kan jeg vidst roligt sige.

---

"Heeey babe, jeg ku' ik' find' dig nogn' steder!" Anthon kom væltende over mod mig. Han lovede, at han ikke ville drikke sig stangstiv idag - bare lidt hyggedruk, som han selv sagde.
Ja, han holdte så ikke lige, hvad han lovede..

"Anthon, jeg skal lige på toilet. Jeg kommer om lidt igen," sagde jeg og skubbede ham blidt væk fra mig.
Jeg smuttede ud på toilettet, der heldigvis var ledigt.
Da jeg kom ud igen, stod Anthon ikke der, hvor vi stod før.
"Har du set Anthon?" spurgte jeg en mørkhåret dreng. Jeg kendte ham ikke. "Jeg tror, han gik ud med sin kæreste," svarede han.
Wtf, hans kæreste? Jeg er hans kæreste, og jeg står altså lige her!

Jeg gik ud af hoveddøren og hen til "rygegruppen". Anthon stod og hang op ad en pige.
Jeg hev ham til side. "Anthon, hvad laver du?!" hviskede jeg. "Ik' nogt'. Æælsker kun dig!" mumlede han og gav mig et vådt kys lige på munden. "Ska' du ha' et sug?" spurgte han og stak en cigaret op i mit ansigt.
"Nej, og det skal du heller ikke. Du skal vidst i seng," svarede jeg og prøvede at få ham med. Han nægtede, så jeg gik indenfor, hvor jeg fandt Thor.

"Vi skal have Anthon i seng. Vil du hjælpe?" spurgte jeg, selvom han stod sammen med Anna. "Jaja, lige om lidt." Han begyndte at kysse Anna igen. Ham får jeg vidst ikke så meget hjælp fra lige nu.

Jeg gik ud til Anthon igen. "Kom lige med." Jeg tog ham forsigtigt i hånden og trak ham med.

"Hvad skal vi?" spurgte han, da vi næsten var henne ved hans værelse. "Du skal i seng.." svarede jeg opgivende. "Nej!" Han stoppede brat op.
Så måtte jeg jo prøve på en anden måde. "Jamen, jeg har så meget lyst til dig," sagde jeg frækt. Nu fulgte han selvfølgelig med hæhæhæ.

"Læg dig lige her og vent." Jeg fik ham til at ligge sig i sin seng, imens jeg ville gå ud og få alle hjem.

Jeg slukkede for musikken. "Hør her. Nu er klokken 3, og festen er desværre slut nu," sagde jeg ud over stuen.

Folk var så småt ved at være ude. Nu var der kun Anna og Thor tilbage.
"Nå, men vi tager også hjem nu." Anna og Thor gik ud for at finde deres jakker.

"Vi ses!" Jeg stod i døren og vinkede farvel til dem. Da de drejede om hjørnet, lukkede jeg døren og låste den.
Jeg gik opgivende gennem stuen. Der lå et par tomme dåser, men ellers var det ikke så slemt.
Jeg kiggede ind til Anthon, der var faldet i søvn. Hvorfor kunne han ikke bare holde sig nogenlunde ædru, som han havde lovet?

Jeg tog mit tøj af, så jeg kun havde undertøj på. Efter det tog jeg en t-shirt fra Anthons skab og tog på.
Forsigtigt løftede jeg hans dyne og lagde mig ind under.
Anthon lugtede af alkohol, huset lugtede af alkohol - det hele lugtede bare af alkohol..
Han får det så dårligt imorgen, men det er fandme hans egen skyld. Jeg hjælper ham ikke, for han lovede ikke at drikke sig fuld..

Lige et langt kapitel ahhaha. Håber I kunne lide det.
I må altid gerne skrive, hvad I synes om kapitlerne nede i kommentaren, så bliver det lettere for mig at vide, hvad jeg skal skrive om.
Stem og kommenter for mere!

Soulmates - Anthon EdwardsWhere stories live. Discover now