Kapitel 31

642 30 7
                                    

Jeg skimtede Anthon oppe ved baren. Fuck, nej. Jeg så ham kigge rundt. Hans blik stoppede på mig. Vi fik øjenkontakt, men jeg brød den hurtigt.

Han vendte ryggen til mig igen og bundede den drink, der stod på bardisken. Jeg fik øjenkontakt med Thor, der stod ved siden af Anthon. Han gav mig et forvirret blik.

Jeg kunne mærke i mig selv, at jeg langt fra var kommet over Anthon. Det skulle bare ikke gå ud over den her aften.
Mit blik fandt hurtigt hen mod baren igen. Anthon stod der ikke mere. Han var væk. Sikkert sammen med en ny pige igen. Igen. Jeg betød åbenbart ikke noget. Ingenting.
Ligesom den nye pige han finder; vil hun komme til at betyde noget?

---

Klokken var virkelig blevet mange nu. Omkring 3. Jeg havde ikke selv nogen tidsfornemmelse. Jeg vidste bare, at jeg skulle hjem nu.
For at komme ud zigzaggede jeg mellem alle menneskerne på Cubana. En speciel duft ramte mine næsebor. Anthon. Det var Anthons parfume, jeg kunne lugte.
Han var lige ved siden af mig. Min hånd strejfede hans. Jeg skyndte mig videre mod udgangen.

Ude på gaden var der koldt og fugtigt. Det havde regnet, og det gjorde det også stadig en smule.
Jeg traskede ned mod den nærmeste station, så jeg kunne tage et tog hjem. Heldigvis behøvede jeg kun at vente i 7 minutter, før toget rullede ind på stationen.
Jeg løb fra det halvtag, jeg har stået under, og ind i toget. Jeg satte mig ned ved det første sæde, der var ledigt. Eller, alle pladserne var nærmest ledige. Kun nogle få sad spredt rundt i togvognen. Inklusiv mig. Og Anthon. Anthon var her også. Han var kommet traskende ind i toget få sekunder før det kørte fra stationen.

Han kiggede hurtigt på mig, men satte sig et andet sted i togvognen. Helt nede i hjørnet. Langt væk fra mig.

"Næste station Gentofte," sagde den bløde kvindestemme over højtaleren. Jeg kiggede over mod Anthon. Han rejste sig ikke. Skulle han ikke af?

Jeg valgte ikke at tænke mere over det. Lænede mig bare op af togets rude og ventede på, at toget ville komme til Ballerup.

---

"Næste station Ballerup," sagde kvindestemmen endeligt. Jeg rejste mig op og gik ud af toget. Regnen havde virkelig taget fat nu. Det stod ned i stænger.

Efter at have gået et stykke tid, kunne jeg høre skridt bag mig. Anthon kom op ved siden af mig.
Han kiggede på mit drivvåde hår og kørte to fingre igennem det.
"Du er jo helt våd," sagde han bekymret. Ja, no shit. Han tog sin jakke af og hængte den om mine skuldre.
Måske var han god nok alligevel?

Jeg vil virkelig gerne prøve at opdatere noget mere, men det er bare lidt svært at få tid til at skrive lige for tiden. Håber I kan bære over med det<3
Stem og kommenter for mere!

Soulmates - Anthon EdwardsWhere stories live. Discover now