Kapitel 13

770 27 7
                                    

Mine øjne kiggede direkte ind i Thors. "Hvorfor er du stadig her?" spurgte han og kiggede på mig med et blik, jeg ikke helt kunne læse. "Jeg ville bare være sikker på, at vi var okay igen, inden jeg tog hjem. Jeg var så forvirret, og så mødte jeg Anthon, men jeg vidste ikke, hvad du ville sige til det.." Thor stoppede mig. "Woow, rolig. Forklar lige lidt langsommere," sagde han og grinte over, at jeg helt glemte at holde pauser ved punktummerne.

"Jeg var bange for, at du ville blive sur over, at jeg stadig er her," forklarede jeg lidt mere roligt. "Det okay." Thor krammede mig.

"Jeg tager toget hjem i morgen," mumlede jeg ind mod hans skulder. "Du skriver lige, når du er hjemme ik?" spurgte Thor meget overbeskyttende. Jeg nikkede. "Vi ses," sagde han og gik.

-----

"Anthon du fylder!" sagde jeg irriteret og skubbede til ham. Klokken var næsten 02, så vi besluttede at gå i seng.
Anthon havde givet mig en af hans trøjer, som jeg havde på. Hurtigt tog jeg den hovedpude, Anthon havde fundet til mig, og slog ham i hovedet. "Uhhh, nu er jeg bange!" grinte Anthon. Han kunne næsten ikke få vejret, men rykkede sig alligevel, så jeg kunne være der.
Jeg lagde mig ind under den ene af de to dyner, der lå på sengen.
"Godnat," sagde jeg stille ud i mørket. Jeg vendte mig mod ham, og kunne se lige ind i hans funklende øjne. "Godnat," sagde han stille - næsten lydløst.
Hans hånd ledte efter min. Vores hænder fandt hinanden, og vi flettede vores fingre sammen.
Er vi bare gode venner, eller betyder det noget?

Som altid, så håber jeg, at I kan lide kapitlet. Skriv gerne, hvis der er noget, I synes jeg kan gøre bedre :))
Forresten har jeg udgivet en masse nye fanfiktions, som jeg har haft skrevet over et længere stykke tid. Det vil altid være denne her, jeg vil skrive mest på.
Stem og kommenter for mere!

Soulmates - Anthon EdwardsWhere stories live. Discover now