Kapitel 35

598 29 7
                                    

Anthon kom ind ad døren. Jeg undgik at få øjenkontakt. Han satte sig i sengen, men i den anden ende, end der jeg sad. Bitchen, som jeg endnu ikke vidste navnet på, satte sig mellem Anthon og jeg. 

Hun smilede falsk. "Hej, jeg hedder Sophie. Du er Thea ik?" spurgte hun. "Jo," svarede jeg koldt tilbage. Ad, jeg kunne ikke lide hende.

---

"Skal vi ikke få os noget aftensmad?" spurgte Thor langt om længe. Jeg var godt nok ved at være sulten. Alle nikker enigt. Anthon og Sophie meldte sig frivilligt til at hente pizzaerne. 

"Hvad skal du have Thea?" spurgte Anthon mig. Jeg rystede på hovedet. "Har ikke rigtig lyst til pizza.. Tror bare jeg finder noget rugbrød." Han kiggede underligt på mig, men nikkede så. "Husk nu at få noget at spise ik?" spurgte han og aede min kind - noget jeg havde savnet. Sophie sendte mig et dræberblik. Hun kan fandme bare blande sig udenom..

---

Mens Anthon og Sophie fik hentet pizzaerne, begyndte vi andre at dække bordet. Jeg kunne ikke lade vær med at tænke på, at Sophie var med Anthon. Det burde være mig. Det burde være mig, der kyssede ham. Det burde være mig han elskede. Det burde være mig, der var hans kæreste.

Efter hvad der føltes som en evighed, kom de tilbage med pizzaerne. Jeg gik ud i køkkenet og fandt noget rugbrød i skabet. Jeg lagde en skive rugbrød på den tallerken, jeg også lige havde fundet. Min mad blev faktisk ret kedelig. Jeg tog ikke andet end smør på. 

Jeg tog et glas vand og satte mig ind i stuen til de andre.  De kiggede på mig med et forvirret blik. "Skal du ikke have mere?" spurgte Anna og kiggede bekymret på mig. Kun hende og Anthon kendte til mit "tidligere liv". Når jeg var ked af noget, lod jeg vær med at spise noget. Eller jo lidt, men ikke særlig meget. 

"Thea kom lige med." Anna rejste sig og trak mig med ud i køkkenet. "Er du okay?" spurgte hun. Jeg rystede på hovedet. Jeg var overhovedet ikke okay. Hver gang jeg kiggede på Sophie, fik jeg kvalme. Hver gang hun kyssede ham, holdte om ham og egentlig bare snakkede med ham. 

Jeg fortalte hende, hvordan jeg har det. Hun trak mig ind i et kram. Hun var virkelig min bedste veninde! 

Vi satte os ind i stuen igen. Alle de andre - undtagen Sophie - havde tilbudt mig et stykke af deres pizza. Sophie havde travlt nok med at holde Anthons opmærksomhed på hende. Anthon skulle jo nødigt komme til at kigge på mig. 


Igen undskyld.. Har ikke rigtig lysten til at skive mere, så I må gerne komme med nogle idéer!

Stem og kommenter for mere!

Soulmates - Anthon EdwardsWhere stories live. Discover now