Kapitel 7

904 29 3
                                    

"Øhmm Anna, er det ikke Anthons mobil?" spurgte jeg og pegede på den iPhone 6, der lå på natbordet. Jeg strakte min arm og tog mobilen. Anna kom hen ved siden af sengen. Jeg trykkede på home-knappen. Et billede af Anthon og Thor kom frem på skærmen. "Åhh, hvor ser de søde ud!" udbrød Anna. Jeg gav hende ret; de så ret søde ud. 

"Tænk vi sidder med selveste Anthon Edwards Knudtzons mobil," sagde jeg og grinte. "Tror du han kode er hans fødselsdato?" spurgte Anna. "Vi kan prøve," svarede jeg og trykkede 290199 ind på mobilen. Mobilen blev låst op. "Ej, det er egentlig en ret dårlig kode. Vi kunne jo gætte den på første forsøg," grinte jeg. Anna gav mig ret. 

Jeg gik ind på hans kontakter og fandt kontakten "Leif". Der var nemlig ingen, der hed Thor. Jeg trykkede på "ring op". 

Efter få bib-lyde lød Thors stemme. "Hej, det er Thor." "Hej, det er Thea. Anthon glemte sin mobil," sagde jeg og grinte. "Det har han opdaget, så vi er på vej tilbage til hospitalet. Vi kommer lige om lidt," fortalte han. "Okay, vi ses Bror," sagde jeg. "Ses søs."

"Hvad så?" spurgte Anna. Jeg har lige snakket i telefon med Thor Farlov!? Endda fra Anthons mobil! Jeg kunne ikke styre min indre fangirl. "De kommer lige om lidt," svarede jeg. 

Jeg ved godt, det er forkert, men jeg kunne ikke lade vær med at låse hans telefon op igen. Jeg gik ind på hans billeder og rullede igennem dem. Der var mange billeder af ham og hans venner inkl. Thor, men også mange naturbilleder. Altid har jeg synes, at Anthon var vildt god til at tage billeder. Jeg har tit prøvet, om jeg selv kunne tage sådan nogle billeder, men det kan jeg ikke. 

Jeg tog min egen mobil og satte noget musik på; en playliste jeg selv havde lavet. Alle bois' sange var på samt en masse fra Drake. Selvfølgelig også mange andre sange.

--------

Lige da sygeplejersken var gået, efter at have kigget til mig, kom Anthon og Thor ind af døren. "Hej igen," sagde Thor og smilte. Anthon havde sine hænder på ryggen. "Hey, er det ikke Drake?" spurgte han og hentydede til min mobil, der lige nu spillede "Best I Ever Had" med Drake. "Jo, det er det," svarede jeg.

"Vi har faktisk noget til dig Thea," sagde Anthon hemmelighedsfuldt. Han gik hen imod mig og rakte mig en kasse Merci-chokolade. "Ej tak! Det havde I altså ikke behøvet. I gav os jo en fantastisk koncert," sagde jeg og smilte. "Jo, du skal have det."

Han gik videre over til Anna, der sad i sofaen. "Du skal da ikke snydes," sagde han og gav hende en kasse Merci-chokolade osgå. "Tak." Anna smilte til ham. 

"Skal du ikke have din mobil?" spurgte jeg Anthon, efter vi havde snakker lidt med dem. "Nårh jo!" grinte han. Jeg rakte mobilen over til ham. "Hvordan kunne I ringe fra den?" spurgte han undrende. "Det er altså ret nemt, når din kode er din fødselsdagsdato," grinte jeg. "Jeg sagde jo du skulle ændre den!" udbrød Thor. 

"Men vi bliver altså nødt til at smutte, ellers bliver Mor-Ulla sur. Vi skal hjem og spise aftensmad," sagde Thor efter lidt tid. "Det var hyggeligt, at I lige ville komme. Og så endda to gange," sagde jeg. "Selvfølgelig!" udbrød Anthon; "Vi ses en anden gang." 

Anna gik hen og gav dem et kram. Eftersom jeg ikke kunne forlade sengen, kom de over til mig. Anthon lavede snubleren. Hvordan kan han være så sød? Seriøst, jeg forstår det ikke!

Jeg gav Anthon et kram. Da vi slap hinanden, ville jeg give ham et kys på kinden. Han drejede hovedet, så det blev på munden. 

Han kiggede genert på mig. "Vi ses."


"Hvad sker der mellem dig og Anthon?" spurgte Anna, da de var gået; "Jeg så det godt."


Hvad sker der mellem Thea og Anthon?

Stem og kommenter for mere!

Soulmates - Anthon EdwardsWhere stories live. Discover now