14. RÉSZ

511 22 1
                                    

- Jó, akkor most elmegyek, de ezt mindenképp meg kell beszélnünk még ma.- mondta Sergi.

- Ja, persze mondtam neki. Szia.- és már csaptam is be az ajtót. Persze én ezt nem gondoltam komolyan csak azért mondtam neki, hogy visszamehessek az én pihe puha ágyamhoz és aludjak benne egy jó nagyot. Reménykedtem benne, hogy szépet fogok álmodni. Például az én kedvenc és egyben leghelyesebb énekesről a világon, és Ő nem más mint David Carreira. Akinek nem mellesleg nagyon jó hangja is van. Az egyik álmom hogy eljussak az egyik élő koncertjére.


Mikor felkeltem már délután 3 óra is elmúlt. Már nagyon éhes voltam így gyorsan összedobtam magamnak egy könnyű ebédet. Bár szeretek főzni de most csak ehhez volt energiám.

  Miután megebédeltem bementem a szobámba és felöltöztem

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

  Miután megebédeltem bementem a szobámba és felöltöztem. 

Miközben öltöztem megbeszéltem Nikivel hogy találkozunk az egyik közeli kávézóban és elmondok neki mindent szóról szóra

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Miközben öltöztem megbeszéltem Nikivel hogy találkozunk az egyik közeli kávézóban és elmondok neki mindent szóról szóra. Nagyon kíváncsi természete van. Így gyorsan megkerestem a kulcsom és már indultam is nehogy elkéssek, mert akkor tuti hogy Niki leszedi a fejem.

- Szia Lina!- köszönt barátnőm, miközben megöleltük egymást.

- Szia! Hogy vagy?- kérdeztem tőle.

- Jól vagyok, csak már nagyon érdekel, hogy mi is történt tegnap.- mondta nekem izgatottam Niki.

Mivel tudtam, hogy addig nem szabadulok amíg nem mondok el neki mindent, így kénytelen voltam beszámolni neki mindenről.

- Most akkor haragszol rá?-kérdezte.

- Igen, bár inkább csalódott vagyok.- mondtam neki őszintén. - Egyszerűen nem tudom megérteni, hogy-hogy nem ismert meg engem.

- Jaj Lina, ezen ne rágódj. Tudod milyenek a férfiak...- mondta nekem Niki.

- Na, mindegy....nem csak erről akartam beszélni, hanem hogy, nincs-e kedved eljönni velem a következő Real Madrid-Villarreal meccsre? Nem szeretnék egyedül menni. Meg most te is ráérsz, és lehet hogy "véletlenül" találkozol Ronaldoval is.

- Mármint azzal a Ronaldo-val? Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro-val? -kérdezte tőlem Niki teljesen meglepődve.

- Az én drágalátos Öcsikém is a Real Madridba játszik és ha megkérem szépen biztos szerez nekünk VIP-s jegyeket.- mondom neki mosolyogva.

- Atya ég! El se hiszem.....-áradozott Niki.-Istennő vagy Lina!-És majd milyen ruhába menjek?- kérdezte.

- Szerintem majd holnap délelőtt átmegyek hozzád, és majd segítek ruhát választani.-mondtam neki.

- Oké, köszi. Na, én megyek is, mert még be kell vásárolnom.-mondta Niki.

- Rendben, akkor majd este felhívlak, hogy mit sikerült intéznem.- mondta neki miközben adtunk egymásnak két puszit.-Szia Niki!

- Szia Lina! Várom a hívásod.-köszönt Niki is.

~Jelzőfény~Where stories live. Discover now