12. RÉSZ

425 23 1
                                    

Iker is szórakozott, így hagyta, hogy beguruljon a labda a hálóba. Mindenki engem tapsolt, jól esett, de tudtam, hogy ezt direkt így tervezték. Viszont, így is nagyon jó volt velük játszani.


Mivel vége volt a 'meccsünknek' így elindultunk az öltözők felé.

- Lina! Elmegyek lezuhanyozni, meg átöltözni, aztán mehetünk, jó?- kérdezte Jesé.

- Rendben. Majd a folyosón megvárlak.- mondtam neki.

Iker is bemenet velük az öltözőbe beszélgetni, így egyedül maradtam a folyosón. Elővettem a telefonom és megnéztem a Instámat és a Facebook értesítéseimet. Már vagy 15 perce kint ültem a folyosóm, amikor láttam, hogy nyílik az ajtó. Iker, Jesé és Ramos lépett ki az öltözőből.

- Figyu Lina. Iker megkért rá, hogy segítsek neki összeszerelni a kutyaházat, így megbeszéltem Sergioval, hogy vigyen haza, ha nem gond.- mondta öcsi.

Szóhoz se jutottam. Én és Sergio egy kocsiban, nem hiszem, hogy ez jó ötlet.

- Én szívesen hazaviszlek.- mondta Sergio is.

- Rendben, ha neked nem probléma.- mondtam neki.

Ezután ránéztem Ikerre meg Jeséra és láttam hogy mosolyognak. Ekkor rájöttem hogy ezt direkt így találták ki, hogy kettesben legyek Sergioval. Megbeszéljük az elmúlt körülbelül 10 évet. Ha egy nézéssel meg lehetne ölni az öcsémet és Ikert, akkor már rég halottak lennének, gondoltam.

- Na, mi megyünk is.- mondta mosolyogva az öcsém.- Szia Lina! Szia Sergio.- köszönt el az én drágalátos öcsikém.

- Sziasztok!- köszönt el tőlük Ramos.

Én csak intettem nekik, szerintem jobban jártak, hogy nem szólaltam meg.

- Akkor mehetünk?- kérdezte tőlem Sese.

- Igen, indulhatunk.- mondtam neki.

Elindultunk a kocsihoz, Sergio kinyitotta nekem az ajtót, beültem. Megkerülte a kocsit, aztán ő is beült.

 - Hol is laksz Lina?- kérdezte Sese miközben kikanyarodott

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

- Hol is laksz Lina?- kérdezte Sese miközben kikanyarodott.

Lediktáltam neki a címet és már indultunk is. Miközben vezetett néha rá néztem. Néha kérdezett tőlem valamit, arra válaszoltam, de nem beszéltük végig az utat. Azért elég sokat változott 10 év alatt, fiúból férfi lett. Be kellett magamnak vallanom eléggé jól néz ki. Ezen gondolkodtam, miközben már lassan 5 perce bámultam csöndben.

- Lina!- Szólt Sese.- Megkérdezhetem miért bámulsz percek óta?- kérdezte.

Mivel kezdett bennem felmenni a pumpa hogy még mindig nem ismert fel, így válaszoltam neki.

- Tényleg nem ismersz fel?- kérdeztem tőle, nagyon mérges voltam rá.

- Öhmm...nem.- mondta Sese, miközben érdekes fejet vágott.

Épp megérkeztünk, így mivel tiszta ideg voltam így gyors kicsatoltam az övem, és nyitottam az kocsi ajtaját.

- Nagyon kedves vagy. Akkor bemutatkozom még egyszer. Catalina Rodríguez vagyok, 4 évig voltunk elválaszthatatlan barátok.- mondtam neki.- De látom meg sem ismersz. Köszi a fuvart.- mondtam neki.

Ekkor észrevettem az arcán hogy éppen most esett le neki, hogy ki is vagyok. Gyors kiszálltam a kocsijából, rohantam is az ajtómhoz. Hallottam, hogy ő is jön utánam így siettem az ajtó nyitással.

Éppen meghallottam hogy Sese szólt hogy várjak, így gyorsan becsuktam az ajtómat és be is zártam. Sese kopogott rengetegszer de természetesen nem nyitottam ki neki. Szerencsére 10 perc után megunta, mert csönd lett. Kinéztem az ablakon és láttam hogy éppen beszáll a kocsijába, aztán elhajtott.

 Kinéztem az ablakon és láttam hogy éppen beszáll a kocsijába, aztán elhajtott

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Mivel ma nagyon elfáradtam így gyors lefürödtem és befeküdtem az ágyba. Éppen a mai napon gondolkodtam, mikor megcsörrent a telefonom.

~Jelzőfény~Where stories live. Discover now