13. RÉSZ

414 20 0
                                    

Mivel ma nagyon elfáradtam így gyors lefürödtem és befeküdtem az ágyba. Éppen a mai napon gondolkodtam, mikor megcsörrent a telefonom.


Mivel gyorsan felvettem a telefonom, így nem tudtam hogy ki keres, de gondoltam hogy Niki vagy Nora az.

- Szia. - köszöntem kicsit letörten.

- Szia, Lina! - köszönt nekem Niki- valami baj van?- kérdezte egyből.

- Hát.....igen.- mondtam.

- Na mondjad már, ugye nincs semmi baj?- kérdezte.

- Nincs...vagy is igen. Az én drága testvérem és Iker barátom egyedül hagytak Sesével, szóval gondolhatod, hogy semmi jó nem sülhet ki belőle.

- Tudtam én, hogy ezek ketten nem normálisak, már bocsi.- mondta teljesen komolyan, majd elnevette magát.

- Köszi az együttérzést, drága barátnőm.- mondtam neki én is nevetve.

- Na és mi történt? Elmesélnéd részletesebben?- kérdezte Niki.

Mivel nem hagyott békén így elmeséltem az egészet.

- Komolyan mondom sorban megölöm őket, de most már menjünk aludni, majd holnap megbeszéljük, átmegyek majd hozzád valamikor a holnapi nap folyamán- mondta Niki.

- Rendben. Jó éjt Niki! Szia.-köszöntem el.

- Neked is. Szia.- köszönt el barátnőm.

Mivel nagyon álmos voltam így perceken belül már aludtam is.

Másnap korán reggel kopogásra keltem. Nem sokat aludtam éjszaka, mert egész éjjel szakadt az eső, dörgött az ég és még villámlott is, így eléggé komótosan sétáltam a bejárati ajtómhoz. Kikukucskáltam, nem hittem a szememnek. Nem akartam elhinni hogy miért pont Ő jött ilyenkor, miért nem lehetett volna hogy inkább a drágalátos testvérem,Jesé, Niki vagy Nóra kopogtatt az ajtómon kora reggel. De persze amilyen szerencsétlen vagyok, Sergio Ramos állt az ajtóban. Nem akartam annyira bunkó lenni, így kinyitottam az ajtót.

- Szia.- köszönt vidáman.

- Szia.-köszöntem neki közömbösen, de álmosan is.- Miért jöttél ilyenkor ide?- gondoltam az előző este történtek miatt.

- A tegnapi nap miatt jöttem ide.- mondta.

- Figyelj, szerintem te és én is jobban járunk hogyha ezt nem most beszéljük meg..- mondtam neki miközben ásítottam egyet.- nagyon álmos vagyok.

- Jó, akkor most elmegyek, de ezt mindenképp meg kell beszélnünk még ma.- mondta Sergi.

- Ja, persze mondtam neki. Szia.- és már csaptam is be az ajtót. Persze én ezt nem gondoltam komolyan csak azért mondtam neki, hogy visszamehessek az én pihe puha ágyamhoz és aludjak benne egy jó nagyot. Reménykedtem benne, hogy szépet fogok álmodni. Például az én kedvenc és egyben leghelyesebb énekesemről a világon, és Ő nem más mint Shawn Peter Raul Mendes. Akinek nem mellesleg nagyon jó hangja is van. Az egyik álmom hogy eljussak az egyik élő koncertjére.

 Az egyik álmom hogy eljussak az egyik élő koncertjére

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
~Jelzőfény~Where stories live. Discover now