6. RÉSZ

464 23 0
                                    

 - Lins! Hoznál nekünk egy kör italt megint?- kérdezte Iker.

- Persze, Iker. 2 perc és hozom is. Jó?- kérdeztem.

- Oké, köszi!- mondta.

Mivel Iker megkért, így készítettem mindenkinek egy pohár italt. Megint szóltam Tobinak és már vittem is ki az italokat. Viszont a VIP-s rész az emeleten van, így felmentem a lépcsőn, de közben figyeltem, hogy nem boruljanak ki az italok.

- Sziasztok! Meghoztam az italokat, egészségetekre!- mondtam nekik. Már többen voltak az asztalnál, mint előtte. - Hogy érzitek magatokat?- kérdeztem.

- Jól- mondta az egyik srác. Azt hiszem Isconak hívják, nem voltam benne biztos, de azért nem kérdezem meg. Hogy nézne ki? Híres futballisták, méghozzá a tesóm csapattársai, de még a nevüket sem tudom. Mindegy, majd holnap, otthon utánanézek az interneten.

- Örülök neki - mondtam. Odaléptem Ikerhez és Jeséhez.- És te hogy vagy?- kérdezte öcsi- Majd valamelyik nap eljöhetnél az egyik edzésünkre- ajánlotta fel Jesé.

- Ezt majd még megbeszéljük, rendben?- kérdeztem.

- Oké.- mondta öcsi.

- Na én megyek vissza, nem sokára letelik a munkaidőm, akkor majd beszélünk telefonon.- mondtam.

- Szerintem mi is nem sokára indulunk, addig további jó munkát. Szia Lins!- köszönt el Iker, és közben adott 2 puszit.

- Sziasztok, nektek pedig további jó szórakozást!-köszöntem el, közben adtam öcsinek is két puszit.

- Szia Lina!- köszöntek a többiek szinte egyszerre.

Intettem egyet, és már mentem is vissza Tobihoz. Ezután már gyorsan eltelt az idő, így már mehettünk haza is Tobival. mivel csak 2 utcányira lakunk egymástól, így addig együtt mentünk, aztán én letértem a saját utcámba, Tobi pedig tovább ment.

A lakásom:

  Már az ajtó előtt álltam és kerestem a kulcsom, ami természetesen a táskám legalján volt, de szerencsére elég gyorsan megtaláltam

Oops! Questa immagine non segue le nostre linee guida sui contenuti. Per continuare la pubblicazione, provare a rimuoverlo o caricare un altro.

  Már az ajtó előtt álltam és kerestem a kulcsom, ami természetesen a táskám legalján volt, de szerencsére elég gyorsan megtaláltam. Bementem a házamba, felkapcsoltam a villanyt, letettem a táskám. Megkerestem a pizsim és elmentem lezuhanyozni. Majd lefeküdtem aludni, elég hamar elnyomott szerintem az álom, mert nagyon álmos voltam már. 

 

Oops! Questa immagine non segue le nostre linee guida sui contenuti. Per continuare la pubblicazione, provare a rimuoverlo o caricare un altro.
~Jelzőfény~Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora