3. RÉSZ

557 23 1
                                    

- Sziasztok! Megjöttem. Hol vagytok? - kérdeztem.

- Szia! Itt vagyunk a konyhában, épp kész lett az ebéd, gyere ebédelni.- mondta anya. Mivel Imádom anya főztjét így rohantam a konyhába.

- Milyen volt az iskola? Találtál barátot? - kérdezte apa.

- Nem volt rossz a suli, és igen találtam barátot Sergio Ramos Garciának hívják, és pont a szomszédunk. - mondtam apáéknak vigyorogva.

- Ennek örülök - mondta apa.

------visszaemlékezés vége--------

Mai szettem:

Pont a 10 évvel ezelőtti emlékeimen gondolkodtam, hogy milyenek voltak a középiskolás éveim

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.

Pont a 10 évvel ezelőtti emlékeimen gondolkodtam, hogy milyenek voltak a középiskolás éveim. Bár tanulni annyira nem szerettem, mint bárki ebben a korban, de elviselhető volt, mert voltak barátaim.

Amúgy most éppen kiszolgáló vagyok egy puccos madridi spanyol klubba, amit szeretek csinálni, de már szeretnék hazamenni, nagyon fáradt vagyok. Már délután 2 óta itt vagyok és már 10 óra van. Eddig tart a munkaidőm, de ha nagy forgalom van, mint ma, mivel péntek van akkor hajnali 2 vagy 3-ig itt szoktam lenni. 

 

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.
~Jelzőfény~Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang