83.

35 11 0
                                    

Vrhol sa na mňa. Hneď, ako som mu otvorila dvere, zahľadel sa mi do očí a naklonil sa k mojim perám. Bozkával ich dravo, akoby po nich túžil stovky rokov. Nebola som pripravená povoliť sa mu, preto sa na chvíľu odo mňa odtiahol.

„Prepáč mi to, Australia," v jeho očiach sa objavili iskričky.

Prezrela som si ho. Zmenil sa. Nevidela som ho hrozne dlho. Z nejakého dôvodu ma v tú chvíľu nehorázne priťahoval, čo sa mi nikdy predtým uňho nestávalo.

Ustúpila som od dverí a dala mu priestor, aby mohol prejsť dnu. 1. novembra 2016 o 0:14 prešiel prahom vchodových dverí. Dvere sa zavreli. Naklonila som sa k nemu, vyzliekla mu bundu a dala ju na vešiak. Potlačila som nutkanie skočiť po ňom a tentoraz spolupracovať a jeho bozk opätovať. Asi sa mu zvýšila hladina feromónov, pomyslela som si v tej chvíli.

„Dáš si čaj?" spýtala som sa ho.

„Radšej by som si dal teba, Australia. Ale ty asi nie si v ponuke," na tvári sa mu vytvoril mierny úškľabok.

Otočila som sa, aby nevidel stúpajúcu červeň v mojich lícach. Nevidela som ho rok, ale tá zmena bola hodná i piatich rokov. Keby na mňa neprehovoril, ani by som ho nespoznala. Keby sa na mňa hneď vo dverách nevrhol a keby som nezacítila jeho typickú vôňu gaštanov a kokosového mlieka, nespoznala by som ho.

„Bohužiaľ, musel by si prejsť ťažkými skúškami, šľachetný rytier," zvolala som naňho z kuchyne.

„Australia, no tak... Už máme dvadsaťtri, vysokú sme skončili, čo viac si želať. Viem, že panna nie si a že ti ten hajzel kedysi zlomil srdce a je mi to ľúto. Ale... Prišiel som za tebou z iného dôvodu. Pamätáš si Clarissu Brackwoodovú?" hlas mu zvážnel.

Clarissa Brackwoodová bola našou spolužiačkou na strednej. Milé a inteligentné dievča, trochu autistické a príliš zodpovedné, ale došlo až ku mne, že koncom štvrtého ročníka sa vyspala s Alexom Trevorym.

„Čo je s ňou? A opováž sa ešte niekedy hovoriť o mojom panenstve, inak ti raz takú vrazím, že do tohto domu budeš vstupovať len s chráničmi," pohrozila som mu a pre výstrahu zdvihla ukazovák.

Podala som mu pohár a naliala mu doň červené víno. Skvelý ročník. Náš sused má vo vínach záľubu, pár tých najlepších mi daroval, pretože mu niekedy pomáham s prácami.

„Je nezvestná. Clary sa po škole stala hroznou štetkou, spala dokonca i so mnou, Australia. Vieš, čo to je? Znamená to, že ju niekto uniesol, ale zatiaľ ešte na stanici nemáme žiadne dôkazy ani podozrivých," na chvíľu sa naše oči stretli, ale hneď ich odvrátil, keď som mu už naliala víno a on sa napil. Liala som ho pomaly. Vždy tak nalievam víno.

Naliala som i sebe. Rozprávali sme sa o tom, čo sa zmenilo a čo je nového. Popíjali sme pritom. Po polhodine som vytiahla ďalšie víno, tentokrát biele z Californie, ktoré patrilo medzi jeho obľúbené. Smiali sme sa. Hrdelne a úprimne.

„Zahráme si hru?" pousmial sa. Dobre som vedela, čo myslí pod tou jeho „hrou".

„Myslíš pravda, vyzleč sa, napi sa? Naposledy sme sa spolu skoro vyspali," zasmiala som sa. Víno mi už udieralo na mozog. Inak by som s touto hrou nesúhlasila. A tak sme začali...

___________________________

Prepáčte, ale trochu som z toho zostala nažhavená, ak niekto nechce čítať perverzné scénky, nech ani nejde na ďalšiu kapitolu a nech sa vráti až na takú... 85. 😊 ale ak je niekto zvedavý, ak sa nájde niekto, kto si chce prečítať prvý pokus o perverznú scénku, som tu a nechám vás trochu sa pobaviť na tom vtipnom amatérskom kúsku... Tak... Časť je venovaná lolicka , ktorá mi venovala prvú časť v jej novom super príbehu Halloween. Určite si ho pozrite, je to najmä pre obľúbencov hororu a psycho filmov a príbehov, takže... Máte sa na čo tešiť. Dúfam, že sa vám časť páčila a že si o mne nepomyslíte, že som nejaký perverzný psychopat, ale chcela som skúsiť napísať už niečo také... A tu sa mi to hodilo 😘. Vaša

Fleewex 🍁

AustraliaWhere stories live. Discover now