62.

85 13 15
                                    

Slzy pália. Bolesť bodá. A srdce sa mi pri tom trhá. Čo mám robiť, keď ma v snoch Alan opúšťa? Čo mám robiť? I tá najdlhšia noc predsa niekedy skončí.

Ležím na posteli. Viem to. Cítila som, ako ma pokladajú na niečo mäkké a počula som aj ustarostený Alanov hlas, keď volal záchranku. Takého som ho mala rada. Takého Alana som milovala. Lenže ten sen ma nútil k akýmsi nesympatiam, odpudzujúcim pocitom. Chápete to? Keď sa Vám sníva akýsi sen, ktorý vás v reálnom živote veľmi ovplyvní, ktorý Vám spraví traumu. A vy potom tú ťarchu nesiete po zbytok svojho života. Bojíte sa a popri tom ani neviete čoho. A tak sa ja práve cítim. Som v prázdnote. Sama. S traumou do života.

So strachom z Alana.

________________________________

Dosť psychicky narušujúca časť, ale hádam sa páčila. Verte mi, všetko je reálne. Dostať traumu zo sna. I z osoby. Naozaj sa to dá (pre tých, čo stále neveria) a ja som toho svedkom. I obeťou. Stále sa bojím jednej osoby, s ktorou sme boli kedysi fakt dobré kamarátky. Tak... Časť venujem kriss- (i keď to nečítaš, ale musela som to sem dať 😂). A pokúsim sa časti pridávať častejšie 😘

Vaša fleewex ❤️

AustraliaWhere stories live. Discover now