61.

70 14 0
                                    

Alan mi prechádzal prstami po bokoch a nežne sa perami dotýkal mojich citlivých miest. Kľúčnu kosť mi obdarovával jemnými bozkami. Zastonala som. Ako na povzbudenie, Alan zavrčal a strhli sme sa do vášnivého a divokého bozkávania. Dravo mi drvil ústa a jazykom skúmal celé ich vnútro. Prstami sa pohyboval po mojom tele. Strhol mi tričko, ktoré sa roztrhlo a odletelo kamsi preč, do prázdnoty. Ostala som pred ním iba v spodom prádle. Nespomínam si prečo, ale už pred tým som nemala žiadne nohavice.

Na chvíľu sa odtiahol a prezrel si ma. Rukami som sa začala zahaľovať, lebo mi to už prišlo trápne a hanbila som sa. On však stlačil moje ruky a dal mi ich nad hlavu. Začal ma bozkávať po krku a tvoril si cestičku k prsiam.

„Vieš, kto som. Len jedna noc, nikdy viac," pošepkal mi do nich.

Zobudila som sa s výkrikom a rýchlo sa posadila. Tep bol na maxime. Prudko som dýchala. Nemohla som sa normálne nadýchnuť. Z toho sna som sa triasla.

„Si v poriadku, Australia?" ozval sa Alanov hlas. Od strachu som poskočila. Odtiahla som sa od neho.

„Deje sa niečo? Austri, čo sa stalo?" prihováral sa mi. Triasla som sa. Bála som sa ho. Ktovie, možno som bola ešte stále vystrašená z toho sna.

„Nepribližuj sa ku mne! Vypadni! Alan, choď preč," sypala som zo seba. Pred očami sa mi zahmlelo. Videla som rozmazane. Po lícach mi tiekli slzy, zatočila sa mi hlava a posledné, čo som začula, bol silný náraz môjho tela o zem. Hlavou som narazila o stolík pri dverách, kam som sa od Alana pred tým odtiahla.

„Australia!" zakričal a spadla som do bezvedomia.

„Možno to je len jedna noc, ale bude to najdlhšia noc v našom živote, Australia!"

_______________________________

Viem, trošku divná časť, prepáčte, ak sa nepáčila. Ale hádam nie je až taká zlá. Venované AriLeo25 , lebo si pred pár minútami prečítala celý príbeh od pekného začiatku až po 60. kapitolku 😂 ďakujem Vám za všetko – reads, votes, comments, pridania do reading listov. Veľmi ste ma potešili.

Vaša stydiastilinski24

AustraliaWhere stories live. Discover now