Capitolul 14: Confruntarea

324 14 3
                                    

Din dormitor se auzeau tipete si bufnituri. De fapt,doar un tipat. Al lui René. O fosta colega de clasa o sunase sa ii spuna ca nustiu ce fata facuse cine stie ce tampenie sau cine cu cine se cuplase.

Pentru mine nu era nimic interesant, dar pentru René era ceva extraordinar. Partea buna in toate povestile astea ra faptul ca ii tinea mintea ocupata, si imi mai povestea si mie seara,inainte de culcare cate o bafa.

Dar eu aveam treaba. Notarul se tinuse de promisiune si plecase din oras odata cu averea lui Michael. Nimeni nu amintea de disparitia lui,iar masina carbonizata nicimacar nu fusese gasita. Insa banii nu cresteau in copaci. Aveam nevoie de o slujba. Deja profitasem de cateva dintre legaturile lui Michael cu mafia pentru a face rost de bani. Eram vestit printre mafioti ca fiind de incredere si ei au acceptat sa colaboram. Urma sa gasesc un loc de munca la o scoala de cartier,si pe cat posibil sa introduc drogurile in scoala,sau cel putin mafiotii are le vindeau.

Dar sa gaseati de munca nu era asa usor. Aveam inca banii de la notar, cateva bijuteri de aur si argint,dar tot nu credeam ca e destul. Desigur,am depus banii la banca,si dobanda era destul de mare,dar totusi...

René striga ceva plina de entuziasm,iar eu am dat mai tare sonorul televizorului. Niciodata nu o deranjam cand vorbea la telefon.

-Chici ce! stiga din capul scarii spre mine. Una dintre prietenele mele s-a mutat undeva in apropiere.

Veni si se aseza entuziasmata pe canapea alaturi de mine,zambitoare.

-De ce s-a mutat?am intrebat-o, curios.

-A fugit cu iubitul ei de acasa. sopti,de parca s-ar mai afla cineva in camera. A ramas si ea insarcinata si a aflat acum doua luni. S-a certat cu parintii si acum au plecat impreuna.

-Vrei sa mergem sa ii vizitam? am propus zambindu-i. Unde locuies?

-Nu stiu inca,nu a vrut sa imi spuna. se bosumfla,privindu-ma cu ochii mari. Dar i-am putea invita noi pe ei aici,nu?

Am dat din cap afirmativ,iar ea sari in sus de bucurie. Imi cuprinse gatul cu bratele firave si ma saruta. Am sarutat-o si eu,apoi am mangaiat-o usor pe spate. Ea lua o poziti senzuala, picior peste picior,privindu-ma insistent. Eu am izbucnit in ras. Obrajii ei palizi se inrosira, iar ea privi repede in pamant,luand din nou o pozitie normala.

I-am cuprins mijlocul cu bratul si am tras-o deasupra mea. Era atat de usoara ,de fragila,incat o secunda am avut impresia ca se va rupe. Dar ea ramase in fata mea,privindu-ma de sus,cu buzele usor intredeschise. Si-le apasa peste ale mele,dulci si fierbinti. Isi plimba usor degetele pe pieptul meu, desfacu fiecare nasture al camasii, apoi o arunca pe podea. Eu mi-am mutat buzele in jos pe gatul ei,aproape de breteaua sutienului. Ea rase jucaus, mangaindu-mi tandru ceafa.

Am intors-o pe o parte, si m-am urcat peste ea. Isi freca usor piciorul de piciorul meu,in timp ce eu trageam in jos de pantalonii ei scurti. Degetele mele se plimbau pe pielea ei catifeleta.

Si telefonul meu suna. Si al ei. Le-am lasat amandoi sa sune,sarutandu-ne mai tare. Am simtit cum picioarele lui René se incolaceac in jurul meu,si un val de caldura ma cuprinse. Am saritat-o mai apasat,in timp de gleznele ei se frecau de ale mele. I-am mangaiat coapsele,iar ea se intinse in sus spre mine.

Telefonul meu suna iar. L-am luat cu o mana,fara sa imi dezlipesc ochii de la René si l-am aruncat intr-un pahar plin cu vin.

Tot ce se auzea in camera era scartaitul canapelei de sub noi, gemetele scapate ocazional de cate unul dintre noi. Modul in care rene se arcuia sub mine,gemetele usoare ,ca un miorlait si pielea ei catifelata imi aminteau de o pisica.

-Esti mica mea pisicuta. i-am soptit,lasandu-ma sa cad pe canapea langa ea.

-Adea astept sa avem si un motanel. glumi,intorcandu-si fata spre mine.

CorbulUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum