Capitolui 1:Iadul

970 57 4
                                    

Razele de soare se strecurau printre draperi, umpland camera de lumina. Am privit pe fereastra uriasa la orasul ce se intindea la picioarele mele. Am sorbit din cafeaua mea tare, apoi am lasat-o pe masuta de sticla. Pe peretele din apropiere era atarnat un calendar. L-am privit zambind. Era sfarsitul vacantei de vara. Majoritatea elevilor si chiar a profesorilor urau inceputul scolii, dar eu abea il asteptam. Aveam ocazia sa imi intalnesc elevele si sa le studiez. Prima dintre ele avea sa fie , binenteles cea care se chinui-se sa treaca clasa. Apoi, la sfarsitul anului, eleva care va avea cele mai bune note va fii ultima victima.

Mi-am lins satisfacut buzele si mi-am amintit-o pe ultima fata de anul trecut. Fusese cea mai spectaculoasa moarte pe care o vazuse. Eleva practic murise doar cand il vazuse! Nici nu trebuise sa scoata cutitul. Fata se zbatuse atat de mult incat parul ei lung se inodase in jurul gatului ei, iar ea practic se strangulase singura!

Fusese cea mai penibila moarte, dar se distrase cat pentru 3 luni, in care nu se atinsese de nicio fata. Acum insa nu mai avea rabdare.

Se imbraca in graba si iesi din apartamentul modern decorat. Strada era pustie la ora asta din zi, oamenii fiind dusi la munca.

Am pornit dea lungul laturalnice. Din senin, in fata mea trecu un grup numeros de fete, oate aratand incredibil de sexy si atragatoare, desi nu credeam ca au mai mult de 14 ani. Le-am urmarit o vreme, dar altceva mi-a atras atentia.

Era o data asezata pe o banca in parcul dintre blocuri, citind o carte cu copertile zdrentuite. Nu parea sa imi dea atentie, asa ca m-am apropiat de ea, studiind-o. Dar inainte se o pot vedea mai bine, ea se ridica de pe banca si pleca. Am urmarit-o . Mi-am dat seama ca ea era stingherita de prezenta mea. Ii vedeam muschii spatelui incordati. Isi intoarse capul ca pentru a privi intr-o parte, dar stiam ca ma privea. O singura clipa mi-a fost de juns pentru a-i privi ochii.

Pupilele ei se deschideau intr-un hau fara de margini, inghitindu-mi sufletul. Erau parca o poarta spre iad, in car ma adanceam tot mai mult , prabusindu-ma intr-un cerc de foc, care ma ardea pana in maduva oaselor.

Isi retrase privirea dupa o secunda. Mi-am dat seama ca ma oprisem in mijlocul trotoarului , privind-o. Pasii ei usori precum ai unei pisici se indepartau.

Am mai privit-o o secunda, pana cand a tecut de colt.

M-am intors acasa , mergand parca prin vis, simtindu-ma ametit si amortit.

CorbulWhere stories live. Discover now