71.

2.3K 258 71
                                    

DEŇ SVADBY:

Chloe:

Milý denník!
Už dnes je Emmin veľký deň. A dá sa povedať, že aj môj. Emma sa vydáva a ja neviem, čo ma čaká. Kto to má horšie? Emma povie áno, ja odsúhlasím, ako svedok a bude vybavené. Otázne je, či bude mať aj Austin toho svedka, ktorého chce mať. Ak sa Jason nedostaví, Austin odmieta mať svedka, čo je, povedala by som, nemožné. Musia byť dvaja svedkovia, či nie? Som zmätená. Ale to nikoho netrápi, však že?
Ak sa pýtaš, áno mám všetko pripravené...a to je len 7:00. Nemohla som dlhšie spať. Nedalo sa mi. Doobeda idem aj s Emmou kaderníčke, kozmetičke (áno, milý môj, prehovorila ma, ale ručím ti za to, že mne paštéku na ksicht dávať nebude. Jediné, čo jej povolím budú oči a pery. Paštéku ani za svet! Fuj!). A šaty už mám pripravené. Nemám rada nezmyselné opisy módnych doplnkov (ani to opisovať neviem), ale aby si mal predstavu... sú to obyčajné purpurovo-fialové mini šaty áčkového strihu so strieborným vzorom na páse. Neviem, či som ti to dobre opísala, sama sa v tom veľmi nevyznám. Vyberala mi ich Emma, mne to bolo jedno...mala som len jednu podmienku - museli mi ladiť k vlasom (♡).

mala som len jednu podmienku - museli mi ladiť k vlasom (♡)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

A Emma...tá bude vyzerať úchvatne. Jej svadobné šaty sú robené tak, že vôbec nie je poznať, že už je v druhom, či koľkom mesiaci... vyzerá v nich nádherne. Teším sa, no zároveň mám strach. Svadba bude úžasná....tí ľudia, jedlo, jednoducho, celá tá atmosféra, čo tam bude vládnuť. No mám strach z toho, že tam príde. Neviem, či dostal tú pozvánku, neviem, či sa na ňu náhodou nevykašľal...neviem, či sa tam ukáže a ak áno, neviem, ako mám zareagovať. A ak nie...budem sklamaná. Viem, že mu nemalo ako dôjsť, že žijem, ale tak mohol prísť. Teraz si vravím,...prečo Emma do tej pozvánky nedala niečo, ako - Pozdravuje ťa Lea, alebo niečo také...to už by to vedel a určite by prišiel...no teraz môžem len snívať. No nič...idem za Layrou, maj sa. Potom ti poviem viac.
-Lea.

Jason:
Okey, myslím, že prvý bod z tých neviem-koľkých už mám splnený. Auto som si kúpil. A neuveríte...bol som v tom istom obchode, kde som svoje auto predal a ono tam ešte stále bolo. Tak som neváhal a kúpil si moju čiernu audi späť. Síce o tisícku drahšia, ale čo ma potom... cesta mi bude trvať približne štyri až päť hodín, čo ale znamená, že musím ísť tak okolo dvanástej odtiaľto. A teraz je tak jedenásť a ja nemám kúpený oblek a ani žiadne veľké dary. Tak poďme do toho.

S oblekom som sral hodinu! Už teraz mám meškanie, neviem, ako to stihnem. Dary som kúpil také obyčajné - kvety, víno a malému nejakú plastovú hračku, s ktorou sa bude vedieť hrať až za veľmi dlho. Je presne...12:33 a neviem, či to stihnem. Rozmýšľam, že by som sa na to vykašľal a došiel ju pozrieť niekedy inokedy. Aj to je možnosť. Ale to by som si zas pripadal ako idiot, ktorý nevie, čo sa patrí...musím sa rozhodnúť...teraz, alebo nikdy!

Chloe:
Práve teraz sedíme u kozmetičky. Najprv sme išli sem až potom ku kaderníčke.
Emma vyzerá skvelo a ja...dá sa povedať, že tiež. Pery mám natreté jemne fialovým rúžom a vyzerá to božsky. A oči mám pretreté špirálou a jemnú linku. Som spokojná...nie je to prehnané, no nie je to nič. Už len vlasy, ale tie si asi nechám prirodzene rozpustené. Teraz robím niečo, čo by som v iných prípadoch nikdy nerobila - starám sa o to, ako vyzerám. To nie som ja...mne je jedno, ako prídem do školy, aj keď mi stoja vlasy na hlave, neriešim to. No ale toto je výnimočný deň a ja som si povedala, že spravím Emme radosť a nebudem jej odporovať v tom, čo chce so mnou spraviť. A som spokojná. Aj ona, teda aspoň dúfam. Obrad začína o piatej, máme ešte štyri hodiny, čo je pre Emmu dosť málo.

Dear Diary,...Where stories live. Discover now