4.0 28 augusti

3.3K 101 83
                                    

Amandas perspektiv

Jag passade bollen mot Martinus men såklart hamnade den tjugo meter ifrån honom.. En hög suck lämnade mig. (Literally me i verkligheten)

"Ser ni?! Jag är ju sämst!!" Ropade jag så att både Tinus och Yasmin skulle höra.

Tinus hade sprungit efter bollen, plockade upp den i sin famn och sprang tillbaka till sin position.

"Du måste bli mer säker på att skjuta bredsida! Vinkla foten mer och håll foten nära marken!" Ropade Tinus till mig och jag nickade övertydligt.

Vi hade nämligen bestämt oss för att gå och spela fotboll, vilket var just det vi höll på med nu. Han passade elegant vidare till Yasmin som tog emot den genom att sätta foten ovanpå bollen så att den stannade under hennes kontroll. Varför var jag så dålig på detta? Det ser ju hur lätt ut som helst när dom kör.. Yasmin sköt bollen mot mig, självklart missade jag den och fick springa för att få tag i den. När jag kom tillbaka, flåsandes av ansträngning låg båda mina kompisar på gräset och gapskrattade.

"Nu tycker jag vi gör någonting annat!" Sa bestämt då jag verkligen tröttnat på fotboll vid detta laget.

"Som vad?" Frågade Tinus och man hörde hur hela han bubblade av skratt även om han sagt meningen utan problem.

Vi kom närmare varandra och satte oss alla på marken.

"Jag vet inte, vi kan väll bara snacka?" Föreslog jag och drog loss ett grässtrå från marken och började pilla med det mellan mina fingrar.

"Mm, jag vill veta mer om er!" Sa Martinus och la sig ner på mage.

"Vet du inte redan allt om Amanda?" Skrattade Yasmin och jag kollade menande på honom.

"Inte allt" sa han lurigt och gav mig en peddo-blick.

Jag brast ut i skratt av hans gest och det smittade snabbt av sig på dom andra. Vi avbröts av att Tinus mobil plingade till och han drog upp den från sina jeans. Vi satt tysta ett tag medan han såg ut att läsa något innan han vände upp blicken mot oss igen.

"Det var Marcus, och han är påväg hit nu" sa han och la sin telefon bredvid sig på marken.

Jag nickade och kollade mot Yasmin för att se hur hon reagerat på nyheten. Hennes blick låg i hennes knä och hon pillade med sina nagelband. Utan att få ögonkontakt med henne vände jag blicken mot Tinus igen. Han hade också sett Yasmins reaktion och kollade bekymrat på mig. Vi satt bara tysta ett tag innan jag såg hur Marcus kom gående över planen.

Marcus perspektiv

"Vi måste prata" sa jag och satte mig ner i gräset.

Deras blickar hamnade på mig och väntade troligtvis på att jag skulle börja.

"Jag kan ha överreagerat lite förut..." sa jag.

"Mm lite ja.." fnös Amanda och jag gav henne en menande blick.

"Seriöst... Förlåt" försökte jag men Amanda himlade bara med sina ögon.

Ingen sa något. Martinus gav mig dock en medlidsam blick, som att han försökte visa att han förlät mig men inte ville säga det högt.

"Yasmin..?" Sa jag lågt då jag inte fått någon reaktion alls från henne.

Hon skulle precis öppna sin mun när Amanda avbröt henne.

"Du ska inte tro att hon kommer göra allt för dig bara för att hon är ditt fan! Hon måste ha en egen vilja så sluta försöka övertala henne med dina falska ord. Acceptera att du har gjort fel bara!" Sa hon och hoppade närmare Yasmin och la sin arm runt henne.

Yasmins blick låg i det gröna gräset och hon sa inte ett knyst.

"Jag har förstått det, varför tror du annars jag är här och säger förlåt?!" Sa jag och slängde lite med min arm.

"Snälla börja inte bråka igen.." suckade Tinus. "Jag kom hit för att överraska och ha kul med Amanda, inte för att ni två skulle bråka och skapa massa drama" sa han.

Jag gav honom en irriterande blick. Det ända som var bra med att jag följde med honom var att få träffa Nova. Amanda var bara irriterande och dryg och jag fattar verkligen inte vad han ser ska vara så underhållande hos henne, men Yasmin däremot skulle jag också vilja lära känna bättre. Hon verkar nice, även om hon håller sig i bakgrunden tror jag att hon blir roligare när man lärt känna henne. Men usch för såna som Amanda..

---
Neee Maci gillar inte mig :( </3

Huhu men Tinus gör det är okeejj :D

My Internet Friend ~M&M {AVSLUTAD}Onde histórias criam vida. Descubra agora