3.1 27 augusti

3.7K 131 54
                                    

För glad:

11:04
Vad gör du nu dåå?? :D

Amanda:

11:04
Står med Yasmin på en gata HAHAHAHHA

Hon väntar på någon och jag får inte veta vem det är :(

För glad:

11:04
Okej, längtar❤️

Amanda:

11:04
Längtar till vad?? HAHAHHAH

För glad:

11:04
Till jag får hålla om dig :)❤️

Amanda:

11:04
Vad menar du?? HAHHAHAH

För glad:

11:05
Kolla upp dumbass :*

***

Som ett frågetecken stod jag och kollade ner i skärmen innan jag riktade upp min blick som Martinus sagt till mig. Mitt hjärta slog snabbare, mina tårar började vattna i mina ögon och adrenalinet rusade igenom mig som en kick.

"Martinus" flämtade jag innan jag tog sats och började springa mot honom.

Ett väldigt stort leende var placerat i hans ansikte och han började också springa mot mig. Vi möttes i en efterlängtad, stor kram och jag drog in hans doft i mina näsborrar och lät den gå igenom mig. Jag borrade ner mitt ansikte i hans varma luvtröja och bara njöt av att faktiskt ha honom vid mig. Hans armar var hårt placerade runt mig och jag kände hur han höll om mig ännu hårdare. Efter något som kändes, och säkert var flera minuter släppte vi kramen och kollade in i varandras ögon istället. Små, glansiga tårar rann ner för hans smått röda ögon och ett leende var fortfarande placerat på hans läppar. Han studerade mitt ansikte, han såg ut ta in minsta lilla detalj av mig. Såklart gjorde jag samma. Jag ville se, och minnas dom där små dragen i hans ansikte som man inte ser över telefon, såna saker som man bara kan se i verkligheten.

"Du är faktiskt här" sa jag, mest för mig själv men såklart nickade Martinus.

"Jag är här" bekräftade han.

Jag slängde mig runt honom igen. Jag ville aldrig släppa hans varma kropp. Mina tårar som tagit ett kort uppehåll började forsa igen. Att denna vanliga, tråkiga dag, så snabbt förändrades till att vara den bästa i sitt liv bara för en liten person. Det är fan sjukt hur en människa kan få en såhär glad.

---
CRYING HUHUHUHU GULLIIIIIIGT <33333

***

Känslan när man träffar någon för första gången som betyder allt för en, någon som räddat ens dagar är obeskrivlig. Därför kan ändats dom som upplevt detta den rätta känslan. Och har du inte träffat ditt allt än lovar jag att den dagen kommer, hur långt ifrån varandra ni än är kommer dagen. Dagen som jag träffade min andra halva trodde jag inte skulle komma, jag visste inte ens att jag skulle träffa henne förens dagen var inne, för hon överraskade mig. Hon var plötsligt bara där och den dagen är oförglömlig❤️

Deep </3

My Internet Friend ~M&M {AVSLUTAD}Where stories live. Discover now