Bölüm 105-SADECE

7.5K 269 26
                                    

  Halen karşımdaki kişinin şokuyla dona kalmıştım.Bu gerçek olamazdı değil mi? Ben halisilasyon felan görüyordum.Gözlerimi kırpıştırdım.Belki karşımdaki kişi yok olabilirdi ama hayır!!Gitmiyordu.Korkarım ki bu gerçekti.

"Bu-Bukalemun?Sen nerden çıktın?"umursamaz tavırlarıyle ve yamuk gülüşüyle beni göz ucuyla süzdü.Tabii ki de hiç değişmemişti.Çünkü o Elis Pera'ydı.Nam-ı diğer BUKALEMUN.Değişim resmen onu teğit geçmişti.Alev kırmızısı saçları,simsiyah gözleri ve burnundaki piercing ile oldukça tarz görünüyordu.Aslında bana EMO'ları anımsatıyordu ama bunu ona söylemek canına susamak olurdu.Çünkü o ne tarzıyla ne de kişiliğiyle ilgili laf söyletiyordu.Benim oldukça zıttım olan bu kız maalesef kuzenim.Küçüklüğümden beri annemin bana yalan söylediğini düşünsem de bu teorim zamanla çürümüştü.Çünkü biz öz mü öz teyze çocuklarıydık.

"Cebinden çıktım var mı itirazın?"kaşlarını çatarak yine bana o ürkünç bakışlarını yolladı. "Hayır bir itirazım yok ama sen hiç bura-"

"Çok fazla kelime israfı yapıyorsun.Bilirsin boş konuşmayı sevmem."deyip yanımdan geçip gitti.Bukalemunun bana gönderdiği soğuk hava dalgaları bir süre vücumda ürpermeme sebep oldu.Bu nasıl bir özgüvendir böyle?

Bir dakika,bir dakika.Elis Pera biraz önce içeri girdi değil mi? Üstelik içerde Azat var.Aman Allah'ım inanamıyorum!!!Şimdi bu kız gelecekteki kocama aşık felan olursa...

Resmen depar atarak salona girdim.Azat şaşkınlıkla bir bana bir bukalemuna bakıyor,bukalemun çoktan aşık olmuş görünüyor,ben ne yapacağını bilemez halde öylece duruyordum.

Bir insan saniyeler içinde birine aşık olabilir mi demeyin.Çünkü bu benim kuzenim Elis Pera.Yapar.

Onun renkli kişiliği çoğu zaman beni korkutuyor.Aslında onu böyle kabul etmenin herkes için daha iyi olacağını bilsem de bazen cidden kendini değiştirmesi gerektiğini düşünüyorum.

Ama ne kadar tuhaf biri olsa da özünde iyi biri.Elis Pera,eniştemin ölümünden sonra kendini 360 derece değiştirdi.O,enişteme çok bağlı biriydi.Teyzemden çok babasını seven bir kızdı.Ama eniştem bir operasyonda şehit düşmüştü ve bu gerçekten herkesi büyük bir üzüntüye bürümüştü.Bu olaydan en büyük payı alan da tabii ki Elis Pera'ydı.Babasının ölümünü bir türlü kabullenemedi ve yaşamını değiştirmeye karar verdi.İtalya'ya yerleşip orada bir düzen tutturdu ama orda ne kadar mutlu kimse bilemiyor.Sadece arada sırada Türkiye'ye gelir,işlerini halledip geri dönerdi.Onu tam 5 yıl önce görmüştüm.Normalde benim yüzümü bile görmek istemeyen bu kızın şimdi kendi isteğiyle benim evime gelmiş olması oldukça şaşırtıcıydı.

"O-lala.Sen ne güzel şeysin öyle!!"İşte tam da anlatmak istediğim nokta burası.Çünkü Elis Pera şıpsevdi kazanına dğşmüş gibi davranıp önüne çıkan her adama aşık olabiliyordu.Bu benim evleneceğim kocam olsa bile.

"Bukalemun derhal kendine gel ve Azat'a göz koymaya bir son ver."

"Demek bu meteorun adı Azat.Hangi gezegenden dünyamıza teşrif ettiniz Azat Bey'ciğim?"

Ne yapacağımı bilemiyordum.İlk defa bilinmezlikler çukurunda yüzerken bulmuştum kendimi.Bir yanda sevdiğim adam bir yanda da kuzenim.Ama evleneceğim adama aşık olmak üzere olan veya olmuş olan kuzenim Elis Pera...

***

Azat'dan...

Şu anda iki kızın arasında kalmış durumdayım.Bir yanımda benim güzel sevgilim bir yanımda EMO'culara benzeyen tuhaf bir kız.Halen kim olduğunu anlayamadım.Bu kız saniyeler içinde bana aşık olmuş,şimdide sevgilimle kavga ediyordu.

BERDELHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin