BÖLÜM 28-Eveeeet

21.7K 971 49
                                    

Onların hazırladığı doğum günü partisi beni çok duygulandırmıştı.Bölüm partisi değil de benim partimmiş meğer.Zaten bir şeylerin ters gittiğini anlamıştım ama böyle bir şeyi asla beklemiyordum.Üstelik Azat daha dün geri döneceğini söylemişti.Kendi bölümümden arkadaşlarım bile vardı ve bana hiçbir şey söylememişlerdi bile.

"Mehir!Bak en yakın arkadaşım Çağan."Azat yanıma gelip arkadaşını benimle tanıştırdı.Masadan kalkıp Çağan'ın elini sıktım.

Kumral saçlı ve kahverengi gözlü biriydi Çağan.Hakkını vermek gerek yakışıklıydı. "Merhaba Çağan.Ben Mehir."Çağan gülüp bana sarıldı. "Seni tanımamak mümkün mü?Azat hergün seni anlattı.İyi ki doğdun."dedi ve yanımızdan uzaklaştı.Vay canına!Demek Azat beni her gün anlatmıştı.Bu söyledikleri şımarmama yetmişti bile.

"Beni mi anlattın her gün?"Azat beni kendine çekip "Öyle olmuş olabilir."dedi.Ah!çok ykışıklı oluyordu bu çocuk her geçen gün.Siyah takımı ona baya baya yakışmıştı.Saçlarını rampa yapması bile muhteşemdi.

Elimden tutup beni restorandan çıkardı. "Azat!ne yapıyorsun?"

**

Kalabalığın ortasında durdu.Hala ne yaptığını anlamıyordum.Soruma cevap vermek yerine beni çekiştirip duruyordu.

Etraftaki herkes sanki şehre uzaylı inmiş gibi bakıyordu bize.

"Milletttt!"diye bağırdı.Zaten bütün dikkatler bizim üstümüzdeydi şimdi herkes bize bakıyordu. "Bu kızı var ya deli gibi seviyorummmm.Ona aşığım."

Şaşkınlıkla açılan ağzımı kapatamaz bir şekilde Azat'a bakıyordum.Kalbim sanki yerinden çıkacakmış gibi atmaya başladı.Ellerim,ayaklarım ve her yerim terlemeye başladı.Beni kendine yapıştırıp gözlerimin içine baktı. "Zaten evleneceğiz ama yine de her kızın hayali olan evlilik teklifini yapmam gerekiyor."

Daha söylediklerini idrak edemeden o büyülü sözcükleri söyledi.

"Kocan olmama izin verip benimle evlenirmisin?"

Ne diyeceğimi biliyordum.İlk defa düşünmeden sadece bağırdım.Boğazım yırtılana kadar bağırdım.

"Evet,Evet,Evet,Eveeeeet."

BERDELHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin