19.

2K 79 1
                                    

Z pohledu nikoho:
Po týdnu
Justin, Taylor a Jazzy si jeden celý týden užívali spolu, jak jen mohli. Byli v aquaparku, na pouti, nakupovat a tak. Taylor se cítí dobře, ale jen tak představa, že za dva týdny má umřít, ji užírá a děsí se. Ví, že může věřit Justonovi, že se o jejich princeznu postará. Miluje oba dva a nechce je ztratit.

Justin se tváří šťastně, ale při představě, že jeho životní láska umře, chce taky umírat. Nebo si aspoň vyměnit s Taylor role. Nechce, aby ona umřela, protože to je úžasný člověk, který si takhle špatný konec nezaslouží.

Jazzy ještě neví, že její maminka umírá a ani jeden jí to nechce říct. Nechtějí vidět její smutný výraz a myslí si, že to nezvládne. Vždycky je pro dítě těžké, když ztratí jednoho z rodičů

Zrovna teď jsou spolu v restauraci na večeři a užívají si spolu.

"Taylor zahrajeme si hru?" Zeptal se Justin Taylor, když bylo chvíli ticho.

"Jo můžeme" Usmála se na něj a čekala, co z něj vypadne. Skoro vždy něco vymyslí, aby na to nemusela myslet. Je to od něj hezké a ona je mu za to vděčná. Ten poslední týden si rozumí více než kdy předtím.

"Vsadím se, že tě donutím, říct miluji tě" Řekl Justin hravě a taky se tak na obě dvě usmál. Taylor kývla a Jazzy nadšeně zatleskala.

"Řekni zelená" Začal.

"Zelená"

"Řekni hokej"

"Hokej"

"Řekni modrá"

"Modrá"

"Vidíš, říkal jsem ti, že tě donutím říct modrá"

"Ne říkal jsi, že mě donutíš říct miluji tě" Jazzy si dala ruku před pusu a začala se smát. Nemohla uvěřit, že to tatínek vážně dokázal.

"Já tebe taky" Usmál se na ni a chytil ji za ruku. Druhou rukou si plácl s Jazzy a Taylor jen uraženě seděla. Dlouho jí to nevydrželo a začala se smát taky.

Taylor potřebovala na záchod. Už je tak skoro deset minut a Justin začal mít vážně strach. Taylor se udělalo špatně a omdlela a při pádu se bouchla do hlavy o umyvadlo.

Justin se zhrozil, když ji viděl ležet na zemi. Vzal Taylor a utíkal i s Jazzy do auta a jeli do nemocnice. Jazzy byla vystrašená k smrti a nechápala co se děje. Pořád se tatínka ptala, co se stalo mamince, ale Justin jí neodpovídal.

Justin měl velký strach. Taylor nevěděla o světě, už byla skoro na konci "tunelu", kde bylo bílé světlo. Kolem ní byly vzpomínky, nad kterými se musela usmát. Zažila hezké i škaredé věci, ale teď se jí vybavovaly jen ty hezké.

"Prosím pomozte. Spadla a bouchla se do hlavy" Zakřičel Justin zničeně. Taylor si přebrali doktoři. Justin odvezl Jazzy domů za chůvou a poprosil ji, aby ji trošku uklidnila. Hned se zase vrátil do nemocnice. Nemohl myslet na nic jiného.

"Dobrý den Pane Bieber" Přišel ke mně doktor a podle jeho výrazu jsem poznal, že to není vůbec ale vůbec dobré. "Je nám to strašně moc líto, ale nemohli jsme nic udělat" Musel se chytit stěny, protože se mu nehorázně zamotala hlava a zatmělo před očima. „Při tom pádu se bouchla do hlavy a to způsobilo krvácení do mozku. Její tělo bylo až příliš slabé, kvůli rakovině, kterou měla na plicích" Sedl si na židli. Tohle se nemělo stát. "Upřímnou soustrast" Justin už ho skoro nevnímal. Jako by se mu zastavil svět, jako by už neměl pro co žít. Jediné co ho tu drželo, byla Jazzy, která ho potřebuje. 

He is perfect [JB]Kde žijí příběhy. Začni objevovat