16.

2.3K 94 0
                                    

Z pohledu Taylor:
"Takže Jazzy, tohle je tvůj taťka" Hned jak jsem to dořekla, už byla v jeho náručí. Překvapilo mě to, ale příjemně. Vím, jak si přála vidět tatínka a chtěla ho poznat. Jsem ráda, že jsem jí to mohla splnit.

"Já si jdu lehnout, můžeš tu zůstat s Jazzy" Řekla jsem Justinovy a on jen s obrovským úsměvem přikývl. Zaspala jsem skoro hned a asi po hodině jsem se vzbudila. Šla jsem dolů se napít vody, protože jsem měla žízeň.

A co jsem neviděla? Justina, jak s Jazzy spí na gauči, byli strašně moc roztomilí. Vzala jsem Jazzy do náruče a donesla ji do pokojíčku, aby ji ráno neboleli záda a dobře se vyspala.

Vrátila jsem se do obýváku a Justin seděl a koukal na mě. Docela jsem se divila, že nespí. Nejspíš jsem ho vzbudila, jak jsem brala Jazzy.

"Jestli chceš, můžeš jít spát ke mně. Já budu klidně spát tady" Usmála jsem se na něj a už jsem si chtěla lehnout, když mě zastavil.

"Přece nebudeš spát ve svém vlastním domě na gauči, ale to je jedno, já jdu spát domů" Řekl a usmál se a já jen kývla. Nijak jsem to neřešila a šla jsem nahoru a hned jsem zase zaspala.

Z pohledu nikoho:

Zatím co Justin byl ve zlatnictví, se Taylor udělalo špatně. Začala kašlat krev a nepřestávalo to. Jazzy byla vystrašená, tak si vzala maminčin mobil a zavolala sanitku, protože se o ni strašně moc bála. Milovala svoji maminku nade vše a na to jak byla malá, byla rozumná.

Sanitka dorazila do deseti minut, ale to už byla Taylor v bezvědomí. Jazzy byla vystrašená k smrti a museli ji záchranáři uklidňovat.

Když nakládali Taylor, dojel Justin, protože si chtěl hrát s jeho dcerou, kterou si hned oblíbil a zamiloval si ji. Byl vyděšený, co se stalo Taylor, ale zůstal doma s Jazzy, aby ji trošku uklidnil, že maminka bude v pořádku.

He is perfect [JB]Kde žijí příběhy. Začni objevovat