5.

3.6K 126 1
                                    

Došla jsem domů okolo páté. Chtěla jsem jít do pokoje, ale zavolal na mě táta.

"Taylor pojď do kuchyně, musíme si promluvit" Začala jsem mít divný pocit, ale sedla jsem si ke stolu naproti mamce a taťkovi. Tohle nikdy nedopadne dobře, když mají vážné výrazy.

"No? Copak jste potřebovali?" Zeptala jsem se trošku se strachem, ale nedávala jsem jim to znát. Myslí si, že nemám strach z ničeho a taky to tak zůstane.

"Máme dvě zprávy. Jedna je, že musíme, já a maminka, odjet na týden do New Yorku. A ta druhá je, že-" Taťka se odmlčel a když chtěl promluvit, ale mamka ho přerušila.

"Budeme mít miminko, budeš mít sourozence" Mě se na chvíli zatavil svět. Já budu velká sestra? Konečně nebudu jedináček? Vždycky jsem si to přála. Nechtěla jsem být jejich jediné dítě a konečně se naše rodina trošku rozroste. Jsem tak šťastná.

"Já budu velká sestra, tak moc těším. V kolikátém si měsíci?" Mamka s taťkou měli otevřené pusy. Možná, čekali, že budu naštvaná, že chci být jedináček, protože jsem nikdy neřekla, že chci sourozence. V mafii je to docela těžké vychovat dítě, ale dá se to. Je to sice nebezpečné, když se to někdo dozví, ale zrovna naše rodina to zvládne.

"My jsme mysleli, že budeš smutná, že nebudeš jedináček. "Řekla mamka narovinu. "Jsem ráda, že to bereš v dobrém a jsem v druhém měsíci" Řekla mamka a usmála se na mě. Já je oba objala. Jsem tak ráda, že se naše rodina rozroste. Musela jsem se pořád usmívat.

Šla jsem nahoru se osprchovat a převléct se do pyžama. Teda spíš do kalhotek a velkého trička. Lehla jsem si a vzala si notebook. Šla jsem na facebook. Měla jsem žádost o přátelství od Justina Biebera a Mercedes Red. Obě jsem přijala, i když jsem moc nechtěla.

Z pohledu Justina:

Došel jsem pozdě do parku, protože mě zdržela Mercedes. Šel jsem do parku a tam čekala Taylor a ta její kámoška myslím, že se jmenuje Ashley. Šli jsme na rampu a ony si tam sedly a dívaly se, jak jezdím, a povídali si.

Pak přišla za nimi Mercedes, ale nevěnoval jsem tomu moc pozornost. Šla s Taylor za rampu a tam se o něčem bavili. Nemyslím si, že to byl přátelský rozhovor. Vyšla Mercedes a šla za mnou a hned se mě vrhla.

Spolupracoval jsem s ní, protože jsem neviděl důvod proč ne. Ani jsem si nevšiml, že Taylor a Ashley odešly, asi je to nebavilo tady. No možná se jim ani nedivím. Nechtělo se mi tam už být, tak jsem rozhodl jít domů. Rozloučil jsem se s Mercedes a odešel.

Došel jsem domů a rovnou jsem šel do pokoje na notebook. Šel jsem na facebook, kde jsem si psal s kámošem s New Yorku. Poslal jsem taky žádost Taylor, která mi to potvrdila. Napsal jsem jí.

Já: Ahoj, jak to, že jste odešly bez rozloučení?

Taylor: Čau, já jsem na tebe volala, že už jdeme, ale ty si nevnímal, tak jsme odešly.

Jsem si jistý, že už se mnou nikdy nikam nepůjde. Pozval jsem ji ven a potom si s ní ani nepovídal, nic. Ještě k tomu jsem vzal Mercedes. Ani bych se tomu nedivil.

Já: promiň

Taylor: Jdu spát, ahoj

Já: Dobrou

Rozhodl jsem se, že půjdu do klubu. Oblékl jsem se a šel. Došel jsem tam a hned si objednal dvakrát Jacka. Vypil jsem to a vzal si celou láhev. Tancoval jsem s holkou, ani nevím kdo to. Začali jsme se líbat a ona mě táhla do jednoho z pokojů. Asi si dokážete představit, jak to skončilo.

Oblékl jsem se a rozhodl jsem se, že se za dnešek půjdu omluvit Taylor. Musel jsem být hodně opilí. Došel jsem k nim a zazvonil. Otevřela mi ona.

"Co tu děláš Justine? A v jednu hodinu v noci?" Zeptala se nechápavě a podepřela mě, abych nespadl. Byl jsem jí za to vděčný, protože bych jinak asi už spadl.

"Došel *škyt* jsem se *škyt* ti omluvit za dnešek" Řekl jsem a začal jsem se smát. Ona na to nic neřekla, jen se semnou otočila a šla dovnitř. Dál si už vůbec nic nepamatuji.

Z pohledu Taylor:

Vzala jsem ho k nám domů. Je tak opilý, že by k domů ani netrefil. Jak došel do mého pokoje, tak spadl na postel a spal. Já jsem ho vysvlékla do boxerek a přikryla ho.

Spal na posteli a já budu psát v křesle. Šla jsem dolů pro prášek a vodu na ráno to přichystat na noční stolek. Osprchovala jsem se a pak šla spát. Přemýšlela jsem, proč se tak ztřískal a přitom usnula.

He is perfect [JB]Kde žijí příběhy. Začni objevovat