7.

3.8K 117 4
                                    

Z pohledu Taylor:

Vzbudila jsem se okolo deváté hodiny. Vzpomněla jsem si na Justina, čemu jsem se už ani nedivila. Šla jsem si dát sprchu. Oblékla jsem si růžové šaty, které strašně moc ráda nosím. Než jsem se stihla připravit, bylo už deset hodin. Měla jsem ještě hodinu času, tak jsem se rozhodla si jít navlnit vlasy.

Když jsem si udělala poslední loknu, zjistila jsem, že už je tři čtvrtě na jedenáct. Obula jsem si černé boty na podpatku, které byly vážně hodně pohodlné, a mohla jsem vyrazit.

Došla jsem ke Starbucks, kde už čekal Justin, který vypadal naprosto úžasně. Usmála jsem se na něj, když se na mě koukl a on mi úsměv opětoval. Přišla jsem k němu a objala ho. Jsem si jistá, že to nečekal.

"Ahoj" Řekla jsem mu do krku a odtáhla jsem se od něj. Vypadal trošku zaraženě, ale pořád se usmíval.

"Ahoj" Odpověděl mi.

"Tak co budeme dělat?" Zeptala jsem se, když jsme tam chvíli stály a ani jeden nic neříkali. Dneska mám nějak moc docela dost dobrou náladu.

"Tak si zajdeme pro kávu a půjdeme se projít" Taky mě mohlo napadnout, že si půjdeme pro kávu, když stojíme před Starbucks.

"Dobře" Koupili jsme si kávu, každý jakou chtěl, a potom jsme se rozhodli jít do parku.

"Co kdybychom si zahráli hru? Budeme si dávat otázky a popravdě odpovídat" Zdálo se mi to jako dobrý nápad, abychom se trochu poznali. Vůbec mi nepřipadalo, že si povídám s mafiánem, ale spíš s úplně normálním klukem.

"Fajn" Odpověděl Juss jednoduše.

"Tak, kolik ti je?" Začala jsem trošku zlehka.

"Osmnáct a tobě?" Zeptal se na stejnou otázku, což mi rozhodně nepomohlo ve vymýšlení další otázky.

"Šestnáct, kolik jsi měl holek? Jako myslím vážný vztah" Ušklíbla jsem se na něj. Nechtěla jsem vědět, kolik měl holek v posteli.

"Jednu, kolik jsi měla ty vztahů?" Dost nerada o tom mluvím, ale věřím mu. Myslím si teda, že bych mu mohla věřit. Sám ví, že kdyby něco o mě špatného řekl, tak by měl se mnou konec kamarádství.

"Taky jeden, tak se ptej, ty ptáš se na to stejné pořád" Usmála jsem se na něho, protože jsem se pořád nechtěla pořád ptát jen já.

"Proč jsi měla jen jednoho kluka?" Čekala jsem to.

"Protože se něco stalo a od té doby klukům nevěřím a proč ty jen jednu holku?" Taky jsem byla zvědavá.

"Aha a co se stalo?" Zeptal se mě a smutně se na mě koukl. Když jsem mu na to nic odpovídala, tak pokračoval. "Moje bývalá se mnou chodila, jen aby mě využila pro slávu na škole a ještě k tomu mě podváděla. Nejhorší bylo na tom, že já ji vážně miloval" Otočil hlavu na druhou stranu a nechtěl se na mě kouknout. Bylo mi ho líto.

"Byli jsme spolu skoro rok a vše bylo nádherné. Po tom roku se vše zvrátilo. Začal mě mlátit a podvádět, Když jsem se s ním rozešla, tak mě tak zmlátil, že jsem skončila v nemocnici" Bylo docela těžké to říct a ještě k tomu jemu. Utřela jsem si slzu, která mi tekla po líčku. Nerada na to vzpomínám.

"Už je to dobrý" Uklidňoval mě Justin. Objal mě a já se cítila v bezpečí. Po chvíli jsem se uklidnila a on se ode mě odtáhl. Procházeli jsme se dál a ani na minutu řeč nestála. Když v tom se před námi objevila Mercedes.

He is perfect [JB]Kde žijí příběhy. Začni objevovat