Hallo ik ben je Nichtje hoor!

313 11 3
                                    

Leigh-Anne Pinnock POV

 Ik loop de school in. Danielle is al naar haar kluis . Dan zie ik Zayn alleen staan. Ik loop naar hem toe. Hij heeft een zwarte lerenjas aan zo ziet hij er best gevaarlijk uit. Hoi zeg ik een beetje voorzichtig. WAT! schreeuwd Zayn. Oke nu ben ik boos. JE KAN WEL NORMAAL DOEN HOOR IK BLIJF JE NICHTJE WAAR JE EERST ZO VAN HIELT!! schreeuw ik naar hem. Hij pakt me vast en doet een hand over mijn mond. Ik bijt in zijn hand maar hij laat niet los. Ik wordt mee getrokken naar de gymzalen daar laat hij mij los. Waar was dat voor nodig?? vraag ik boos. Leigh-Anne snap het nou laat me met rust ik wil niets meer met je te maken hebben zegt hij heel bot en hij loopt weg. Wat is dit!! Ik laat mezelf op de grond vallen en begin te huilen. Hij was degene die ik alles vertelede die alles van me weet waarom doet hij dit!?!?!?.  Leigh-Anne hoor ik iemand roepen maar ik antwoordt niet.

Zayn Malik POV

ik loop weg en ga even naar buiten. He schat zegt Perrie tegen me als ik achter de school ben. He babe zeg ik en pak een sigaret. Wat is er vraagt Perrie? niets laat maar zeg ik en geef haar een kus. Waarom doe ik zo tegen Leigh-Anne?? Waarom ben ik toch zo'n sukkel waarom kan ik niet normaal doen?? Dan hoor ik de bel. Ik rook mijn peuk op en ga 15 minuten na de bel naar binnen. Ik loop het lokaal binnen en als de docent wilt zeggen dat ik een briefje moet halen bedenkt hij zicht snel, ik heb namenlijk vorig jaar een keer een docent geslagen en sinds dien zijn de docenten een beetje bang voor me. Ik loop naar mijn plek en kijk naar buiten en wacht tot de les is afgelopen.

Perrie Edwards POV

Zayn is net naar huis gegaan hij had geen zin meer. Dan zie ik dat meisje weer, ik loop op haar of. Hé wat zit jij toch de hele tijd met mijn vriendje, hoe heet je eigenlijk. Ze kijkt me aan dan zegt ze: Leigh-Anne Pinnock, Pinnock is my name! Wat moet jij in hemels naam met MIJN vriendje! zeg ik tegen haar. Niets meer oke hou hem lekker hij is voor mij niets meer waart zegt ze tegen me. Oke ik hoop het voor je meid anders heb je grote problemen zeg ik en bal mijn vuist voor haar gezicht. 

_________________________

nieuw stukje.

ik had weer een beetje inspiratie!!!

ik ga weer verder als ik weer iets weet (hopenlijk is dat snel)

x'ies Aurora

Pinnock is my name! (Little Mix, One Direction Fanfiction  soms 16+)Where stories live. Discover now