change

12 0 0
                                    

Leigh-Anne Pinnock POV

oke ik moet voor mezelf even alles op een rijtje hebben.
-Zayn is veranderd maar wilt me ook beschermen (vaag)
-Perrie is mijn vroegere beste vrienden maar heeft me ook bedreigd
-Eleanor heeft iets met die creap Louis
-ik moet m'n mond houden!

15 minuten staar ik naar dit papiertje. Ik moet toch iets kunnen doen. Ik moet er achter zien te komen wat er speelt. Ik lig uren op mijn bed te denken als ik getik op mijn raam hoor. Ik loop naar mijn raam en doe hem open. Ik zie Niall binnen komen. 'hey'zegt hij. Ik weet niet zo goed wat ik moet doen. 'hey je hoeft niet bang te zijn ik doe je niets' zegt hij lief. Ik merk dat hij het meent, hij is anders denk ik dan. We gaan op mijn bed zitten en we raken in gesprek. Hij vertelt over hoe hij bij het groepje is gekomen en hoe iedereen is. 'zou je misschien een keer mee willen als we met z'n allen iets gaan doen?' vraagt hij dan. ik knik, dit is mijn kans om binnen te komen. Niall pakt mijn telefoon en zet zijn nummer er in. Ik app je wel. 

Niall gaat weer weg. Ik zit al de hele tijd te denken, ik heb de laatste tijd niets meer van Danielle gehoord of haar uberhaupt gezien. Ik bel haar maar krijg meteen haar voicemail. 

Zayn Malik POV

Ik ga richting het bos. Ik zou de wacht overnemen van Harry. zodra ik daar ben zie ik het meisje nog steeds angstig op het matras zitten. Ik heb iets te eten mee genomen en geef haar en broodje, zelf eet ik er ook een. 'hoe heet je?' vraag ik. Het meisje kijkt me bang en verbaast aan. 'ik zit bij je op school' zegt ze zacht. langzaam aan begin ik wel medelijden met haar te krijgen. wat heeft ze eigenlijk misdaan? Ik herken haar wel. Ze staat wel eens met Leigh-Anne te praten. Ik zucht zacht en bel Perrie. Ik bespreek met haar of ze niet gewoon werk voor ons kan gaan doen. Perrie stemt er mee in. 
Ik maak haar los. 'vertel hoe je heet' zeg ik tegen haar. ze geeft geen antwoord. 'je hoort vanaf nu gewoon bij ons, ik breng je naar huis en vanaf morgen kom je altijd naar ons toe oke?' zeg ik tegen haar. ze knikt en we stappen in de auto.


__________________

new chapter!

lots of love,

Aurora xx

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Mar 01, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Pinnock is my name! (Little Mix, One Direction Fanfiction  soms 16+)Where stories live. Discover now