Ik kan het niet

182 9 6
                                    

Zayn Malik Pov

Het meisje zit bang op het matras. ik loop om d'r heen. 'We kunnen genoeg met je doen' zegt Perrie. 'Vermoorden, met mensen laten neuken, dealen, van alles' zegt ze. Ik hou er van als ze dot doet. 'Ben even buiten darlin' zegt ze. Ik duw d'r hoofd iets om hoog zodat ze me aankijkt. 'Ja wat..' verder kom ik niet, de blik in haar ogen de pijn die je ziet, dezelfde blik al Leigh-Anne had toen ze verhuisde. ik laat haar hoofd los. Ik schop tegen de muur aan. 'Waarom kan ik t niet, waarom kan k geen kogel door d'r kop schieten?' denk ik. Perrie komt weer binnen. 'misschien moeten we je eerst zelf maar eens gebruiken' zegt ze. we gaan weer weg. ' Bel Niall maar die kan t wel gebruiken' zegt Perrie.

Leigh-Anne Pinnock Pov

Ik zit hier met Eleanor en Louis op een terrasje. We hebben nog geen woord gezegd. Louis kijkt me vuil aan. Dan begint Eleanor over een nieuw winkel te praten en we komen in gesprek. We praten lang maar de hele tijd kijkt Louis me aan. Als we afscheid nemen hoor ik Louis tegen Eleanor nog zeggen 'Misschien past zij er ook wel bij'. wat bedoeld hij??

Harry Styles Pov

Ik zit hier met Jade, Jesy en Liam. nou zit Liam en ik zitten meer in hun. als we klaar zijn trekken Liam en ik onze boxers weer aan en lopen naar beneden. paar minuten later komen de meiden ook in hun lingerie. Ik voel dat mijn lul weer begint te groeien. Ze zijn zo sexy. Als ik op de bank ga zitten gaat Jade naast me zitten. Langzaam stopt ze haar hand in m'n boxer ik geniet. Ze is zo mooi em ze heeft me altijd door.

___________

Nieuw hoofdstuk!

Comment en vertel me what do you think?

Xx aurora

Pinnock is my name! (Little Mix, One Direction Fanfiction  soms 16+)Where stories live. Discover now