message

233 16 2
                                    

Perrie en Zayn hebben het kindje laten weg halen en het verhaal is uit de lucht Leigh-Anne heeft haar mond gehouden maar voelt zich nog steeds bedreigt.

Leigh-Anne Pinnock Pov

Ik zit thuis alleen. Ik kijk een beetje tv en zap wat rond. Het is onderhand al 5 uur. Ik pak mijn huiswerk en maak het af. Dan loop ik naar de keuken en maak wat te eten klaar, ik moet zoals gewoonlijk alleen eten. Ik maak 2 broodjes gezond met ei. Dan hoor ik mijn telefoon. Ik pak hem en zie dat het een berichtje is. Het is een berichtje van Zayn. Ik klik hem aan. 'trust nobody x' staat er in. Waarom stuurt hij dit?

Zayn Malik Pov

De jongens hebben de laatste tijd rustig aan gedaan. Louis heeft sinds kort iets met Eleanor en verder is het een beetje saai. Harry heeft veel seks gehad met Jade maar ja dit is onderhand wel normaal. 'ik krijg haar' zeg Liam. Liam heeft laatst ruzie gehad met een meisje na dat hij met haar naar bed was geweest. Ze hand de dag daarna het zelfde bij Niall gedaan. We zitten in de auto en gaan haar ontvoeren dat heeft ze wel verdient. 'Nog heel even' zegt Jesy. Snel sms ik Leigh-Anne, 'trust nobody x' stuur ik. 'kom' zegt Jesy en we gaan op het huis af. Het is een groot huis. Liam en Niall klimmen via de boom naar boven en wij gaan er achteraan. Het raam staat op een kiertje en we klimmen naar binnen. We zijn in haar kamer. liam en Niall pakken haar vast,  ze word wakker. Snel bind Harry en zakdoek om haar mond. Louis tilt haar op en we nemen haar mee. In de auto word ze wilt. Haar armen en benen zitten vast maar ze probeert los te komen. 'bos' zegt Perrie en geeft me een zoen. 'zolang Leigh maar niets overkomt' denk ik.

___________________

nieuw stukie

vote dit stukje of schrijf een comment dan word ik happy

xxx Aurora

Pinnock is my name! (Little Mix, One Direction Fanfiction  soms 16+)Where stories live. Discover now