afraid at home

275 13 0
                                    

Danielle Peazer POV

Ik ben bij Leigh-Anne ze is weer thuis. 'Leigh wat was er?' vraag ik. 'niets' zegt Leigh-Anne. Ik zie dat ze angst in haar ogen heeft. 'Leigh er zit je iets dwars' zeg ik voorzichtig. 'laat me maar' zegt Leigh-Anne en loopt naar boven. Ik ga naar huis ik maak me zorgen om haar.

Leigh-Anne Pinnock POV

Ik loop naar boven. Ik mag niets zeggen. Ik hoor Perrie's stem de hele tijd door mijn hoofd spoken. Ik ben bang. Ik ga op bed liggen. Waarom deed Zayn niets, waarom is hij zo veranderd?? Ik pieker de hele tijd over Zayn. Dan kijk ik op de klok het is al bijna 7 uur. Ik loop naar beneden. Pa en Ma werken vanavond door. Ik pak de lasagna van gisteren uit de koelkast en ga voor de tv zitten. Dan loop ik naar boven en ik ga slapen.

Ik schik wakker. Ik kijk snel op de klok, het is 2 uur. Ik had gedroomd, gedroomd van Zayn en Perrie. Perrie drukte het pistool dit keer niet tegen mijn hoofd maar Zayn. Hij keek me woedend aan. Ik zag de woeden in zijn ogen. De rest van de avond lig ik wakker.

Zayn Malik POV

Ik schrik wakker. Het is 2 uur. Ik droomde van Leigh-Anne. Ik zag eerst Perrie die weer het pistool tegen haar hoofd drukt. Dan veranderd het. Ik heb het pistool in mijn handen, ik druk het pistool tegen haar hoofd. Ik voel tranen opkomen. Ze blijft mijn nichtje. De rest van de avond lig ik wakker en denk aan Leigh-Anne.

____________________

nieuw stukje!!

ik ga zo snel mogelijk weer verder.

xxx Aurora

Pinnock is my name! (Little Mix, One Direction Fanfiction  soms 16+)Where stories live. Discover now