Afscheid

558 12 1
                                    

Leigh-Anne Pinnock POV

Ik ben bezig met mijn laatse spullen pakken. Lukt het Leigh hoor ik een bekende stem zeggen. Ik ren naar Zayn toe en knuffel hem en begin gelijk te huilen. Ik kijk naar Zayn die mij nu knuffeld. Hij heeft tranen in zijn ogen. Zayn pakt iets uit zijn vest. Het is een foto. Ik kijk er na het is de foto die we samen hebben gemaakt. Hier mag je hebben zegt Zayn. Ik pak hem aan en stop hem gelijk in mijn tas. Leigh-Anne kom je roept mijn vader van beneden. Zayn pakt een van mijn tassen en neemt hem mee naar beneden. Ik pak mijn andere tas en loop achter hem aan. Zayn zet mijn tas in de auto. En hij loopt naar met toe. Ik zet mijn tas op de grond. Zayn trekt me in een knuffel en ik begin te huilen. Dan voel ik een traan op mijn schouder. Ik kijk Zayn aan en zie dat hij huild, dit is de eerste keer dat ik Zayn echt zie huilen. Zayn trekt me weer terug in de knuffel en zegt: Leigh ik wil je niet kwijt. Kom Leigh-Anne we moeten gaan roept mijn vader. Ik kijk Zayn nog een keer aan en stap de auto in. Mijn vader start de auto en rijd weg. Ik zwaai nog een keer naar Zayn. We zijn nog geen halve minuut weg of ik begin al weer te huilen. Ik pak de foto uit mijn tas en kijk er na de hele weg tot we bij mijn nieuwe huis zijn.

Zayn Malik POV

Leigh-Anne rijd weg en ik veeg mijn tranen weg. Niemand mag zien dat ik aan het huilen ben. Het voeld zo raar ik weet alles van Leigh-Anne maar zei eigenlijk niks van mij. Leigh-Anne denkt dat ik gewoon een jongen ben maar ze kent mijn echte vrienden niet. Hé Zaynster hoor ik iemand roepen. Het is Liam. Hé gast hoe ist??? vraag ik. Goed kom ik heb zin in koffie zegt Liam. Ik spring achter op zijn fiets en we rijden samen naar de Starbucks. Ja koffie kan ik wel gebruiken ja. Als we onze koffie op hebben brengt Liam me thuis. Thanks Li roep ik nog naar hem. Als ik thuis kom krijg ik gelijk een whatsappje van Perrie:

Perrie: Ik zag je wel hoor met die meid

Zayn: Welke meid???

Perrie: Niet liegen hier kan ik echt niet tegen

Zayn: Babe het is mijn beste vriendin ze verhuisd voor 5 jaar.

Perrie: Ik hoop het voor je anders heb je echt een groot probleem

Zayn: Kom je zo nog even Babe???

Perrie: Oke sweet tot zo xxxx

10 minuten later hoor ik de deurbel gaan. Ik ren naar de deur. ik doe de deur open en we beginnen gelijk te zoenen. Ik trek haar mee naar boven. Als we enmaal op mijn kamer zijn begint ze mijn shirt uit te trekken. Ik rits haar jasje open en binnen een paar minuten zijn we al bijna helamaal uitgekleed. Perrie begint heel langzaam mijn onderbroek uit te trekken. Ik masseer haar borsten en er komt een kreet uit haar mond. Dan als mijn onderbroek uit is draaien we om van plek. Nu lig ik boven. Langzaam ga ik bij haar naar binnen. IK voel dat ze harder wildt. Dan kom ik klaar. Als we klaar zijn liggen blijven we zo'n 10 minuten zo liggen. I love you fluister ik in haar oor. Ik ook van you zegt ze zacht terwijl ze me weer begint te zoenen. Dan hoor ik weer de deurbel. Dan hoor ik de deur open gaan. Zayn ben je thuis hoor ik Harry zeggen. SH*t denk ik niet Harry. snel gooi ik Perrie haar kleding naar haar toe. Ze begrijpt wat ik bedoel en we kleden ons snel aan. Voordat ik ook maar mijn broek aan heb en Perrie net haar slipje en haar BH duwd Harry de deur open. Was het lekker is het eerste dat Harry zegt. Harry pakt zijn telefoon en ik zie dat hij aan het typen is. ALS JE DAT MAAR LAAT STYLES zeg ik boos en ik pak zijn telefoon.

Dan moet ik ineens denken aan Leigh-Anne zei weet hier niets van. Ik ben namenlijk DE bradford badboy. 4 jongens en 3 meiden helpen me: Louis, Harry, Niall, Liam, Perrie,Jesy en Jade. Wat we allemaal doen: Winkels overvallen rond Bradford, Auto's slopen, Huizen kraken, ga zo maar door. Iedereen is bang als wij met zijn alle zijn. Jesy en Jade weten het niet maar wij gebruiken ze. Ze zijn een soort van onze seks slaafjes. Maar Perrie niet zei is echt mijn vriendin, niemand komt ook aan Perrie behalve ik. Maar leigh-anne komt over 5 jaar terug. Ik heb haar altijd beschermd voor dit maar of dat straks nog gaat lukken

mijn telefoon gaat af en Perrie neemt op.

Hallo met Perrie. Ik ben het vriendinnetje van Zayn. Ja echt. Nee hij is er even niet. Oke doei.

wie was dat vraag ik. Leigh-Anne of zo iets. K*T denk ik. wie is dat???? eeehhhhhhh........

__________________________________

eerste hoofdstuk!!!!!!!!!!!!!!

en wat vinden jullie??????

ik ga verder na 5 votes en 3 comments 

x'jes Aurora

Pinnock is my name! (Little Mix, One Direction Fanfiction  soms 16+)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu