Koniec

1.6K 106 15
                                    

Raina pobehovala v izbe Timovej snúbenice a pomáhala jej pripraviť sa.. Keď ju Phil zoznámil s jeho rodinou, hneď si ju všetci obľúbili. S Timovou snúbenicou sa stali dobré kamarátky, hneď na to ju vzala za družičku. Jej oči žiarili šťastím..
Phil zase pomáhal svojmu bratovi Timovi.. Bol jeho svedok..

Pred sálou sa Raina s Philom zastavili.,,Raz tam budeme stáť my dvaja." Povedal Phil Raine a pobozkal ju.. Tejto činnosti nebude mať nikdy dosť.

Počas obradu po sebe Philip s Rainou hádzali kradmé pohľady dvoch šťastne zamilovaných ľudí... Nemohli sa dočkať, kedy už konečne budú spolu.

Počas svadby sa všetci dobre bavili, nevesta bola nádherná a spolu so ženíchom vyzerali dokonale šťastný. Presne tak šťastný ako Phil a Rain..
Keď nevesta odchádzala, hodila za seba kyticu Raina bola tá šťastná, ktorá ju chytila. S úsmevom sa pozrela na Philipa. Po svadbe už na večierku, s ním aj tancovala.
Phil veril, že na budúcej svadbe, budú na mieste nevesty a ženícha, oni dvaja.

TAKŽE JE TU KONIEC. DÚFAM, ŽE SA VÁM TENTO KRÁTKY SPOLOČNÝ PRÍBEH PÁČIL. AK ÁNO JA AJ @SWEETBLUEMBJ PÍŠEME PRÍBEHY NA TAKÉHO ŽÁNRE STÁLE, TAKŽE REKLAMA! :'D NO A PRÍPADNE MÔŽETE ZANECHAŤ KOMENT AKO NÁZOR NA PRÍBEH, KEĎ UŽ SME PRI TOM KONCI. VIEME.. BOLO TO CELÉ URÝCHLENÉ. NO BOLA TO SHORT STORY :'D.

V ROLI RAINY - @TIKATUKA (JA)
V ROLI PHILIPA - @SWEETBLUEMBJ

COVER BY ME

TIKATUKA 💜

The Same[DOKONČENÉ]✔ Where stories live. Discover now