6.

1.5K 114 0
                                    

"Prečo ťa to zaujíma.. Myslím, že by si sa mal starať o vlastné problémy." Povedala neutrálnym hlasom. Prvý krát bez arogancie.

"Máš pravdu, mal by som sa starať o vlastné problémy.. No tie vyriešiť je zložité.. Radšej sa na to dnes vykašlem.. Uh a tvoje meno.. Hm.. Povedzme, že si prvá, ktorá so mnou takto hovorí a je ešte stále živá.." Zasmial sa.. Nehovoril to nijako protivne.. Povedal jej to normálnym, príjemným hlasom.

"To je mi jasné." Zasmiala sa.
"To ma zrejme robí výnimočnou." Pozrela naňho.

Usmial sa a pozrel na ňu..
"Asi áno.." Žmurkol na ňu a rozosmial sa.. Takto priateľsky sa ešte s nikým nerozprával..
Ak nepočíta svoju rodinu.

Raina a po prvý krát cítila dobre.. Ako fakt príjemne. Neverila, že môže niekomu povedať pravdu aj inak ako len arogantne a bezcitne. Pozerala sa mu do očí. Mal ich krásne. Vtedy sa zarazila. Sklonila hlavu.. O čo sa to snažím? Pýtala sa sama seba. Toto niesom ja! Kričala vo vlastnej hlave. Aj keď sa jej to páčilo neverila, že by to mohlo pokračovať. Niečo v jej pocitoch sa odomklo a to ona nedopustila. Tak neprístupná a predsa ľahko prípustná. Rýchlo zamkla nové odomknuté dvere a jej pohľad už vystriedal zas ten nepekný ako predtým.
"Nechceš odísť? Ničíš mi pokoj!" Povedala arogantne, ale aj keď to tak doteraz hovorila s radosťou každému, niečo v nej sa necítilo už tak dobre. Asi tie dvere nezamkla dobre. Alebo niečo stihlo uniknúť?

Prekvapene na ňu pozrel.. Po chvíli sa na ňu zamračil.. Ona fakt strieda rýchlo nálady. Pokrútil nad ňou hlavou, ale chápal ju..
"Tak je mi ľúto, že sedím na verejnej lavičke.. Nezabi ma za to.." Zdvihol ruky do obranného gesta a so smiechom sa postavil z lavičky.
"Ahoj slečna nedostupná.." Poklonil sa jej ako v to zvykli robiť v minulých storočiach a vydal sa preč.. Stále mal na tvári úsmev.. Aj keď si to nerád priznáva, to dievča má naňho zvláštny vplyv.

"Ach!" Vzdychla si naštvane.
"Čo to malo byť?!" Vstala a nasledovala ho.

Vedel, že ide za ňou, cítil ju.. Ale ignoroval ju.. Radšej išiel cestou do obchodného domu.

The Same[DOKONČENÉ]✔ Où les histoires vivent. Découvrez maintenant